Αθλητικά

Ο Αντρέι Κιριλένκο τα έβαλε με τα ρωσικά media μετά από το φιάσκο με την “Εθνική Κολομβίας”

Ο Αντρέι Κιριλένκο τα έβαλε με τα ρωσικά media μετά από το φιάσκο με την "Εθνική Κολομβίας"

Δεν έχει τέλος το φιάσκο με την “Εθνική Κολομβίας”, με τον Αντρέι Κιριλένκο να τα βάζει με ρωσικά media και εκείνα να του απαντούν και να του ασκούν ακόμη περισσότερη πίεση.

Στο στόχαστρο των ρωσικών media έχει μπει ο Αντρέι Κιριλένκο, που μετά από το φιάσκο με τη συμμετοχή της “Εθνικής Κολομβίας” στο Friendship Cup, τα έβαλε με τους δημοσιογράφους για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν το γεγονός.

Ευχαριστούμε τα ρωσικά media για την προσοχή τους. Τις τελευταίες ημέρες έχουν γράψει για το μπάσκετ περισσότερα απ’ όσα έχουν γράψει τα τελευταία χρόνια. Και αυτό παρά το έργο μου στην ομοσπονδία, παρά τα γήπεδα που έχουμε δημιουργήσει, παρά το κοινωνικό μας έργο” ήταν η ατάκα του προέδρου της ρωσικής ομοσπονδίας στο sport-express.ru.

Το πιο απίστευτο απ’ όλα είναι ότι ο Αντρέι Κιριλένκο ένιωσε θιγμένος” απάντησε το sports.ru και πρόσθεσε: “Όλοι γνωρίζουν ότι είναι ο κορυφαίος πρόεδρος στην ιστορία της ομοσπονδίας και είναι προφανές ότι δεν διαχειρίστηκε εκείνος την άφιξη της Κολομβίας. Επίσης, δεν χρειαζόταν να απολογηθεί. Αλλά όχι. Προσπάθησε να εξηγήσει τα πράγματα αλλά ο τρόπος με τον οποίο προσπάθησε να το κάνει, δεν εξήγησε τίποτα“.

Ο Κιριλένκο υποστήριξε ότι δεν μπορούσε να τσεκάρει αν η Εθνική Κολομβίας ή κάποια “Εθνική Κολομβίας” ταξίδευε προς την Ρωσία, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι η ομοσπονδία της χώρας έπρεπε να έχει ελέγξει τα ονόματα των εισιτηρίων για να δει αν πράγματι η 20μελής αποστολή απαρτιζόταν από επαγγελματίες μπασκετμπολίστες.

Η υπόθεση παραμένει στο προσκήνιο, με τον Κιριλένκο να δίνει αμφιλεγόμενες απαντήσεις σε απλές ερωτήσεις και να δημιουργεί ένα ακόμη πιο μπερδεμένο τοπίο στην πιο τρελή ιστορία του καλοκαιριού. “Δεν θέλαμε να αντιμετωπίσει η Εθνική μία ομάδα την οποία θα νικήσει με 100 πόντους” είπε ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, πριν παραδεχθεί ότι η αποτυχία είναι μεγάλη και θα βαραίνει για καιρό τόσο τον ίδιο, όσο και την ομοσπονδία και τους ανθρώπους της.

To Top