Αθλητικά

Ο Αραούχο έκλεισε στη Σέρο Πορτένιο μέχρι τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από την Αργεντινή

Ο Αραούχο έκλεισε στη Σέρο Πορτένιο μέχρι τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από την Αργεντινή

Ο Σέρχιο Αραούχο θα αποτελέσει παίκτη της Σέρο Πορτένιο του Μανόλο Χιμένεθ μέχρι τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με τον Αργεντινό δημοσιογράφο Ούριελ Ουγκτ.

Σέρχιο Αραούχο και Μανόλο Χιμένεθ θα μοιραστούν τα αποδυτήρια για ακόμα μια φορά, καθώς ο πρώην αρχηγός της ΑΕΚ έκλεισε στην Σέρο Πορτένιο, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από την Αργεντινή και από τον δημοσιογράφο Ούριελ Ουγκτ.

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, ο 32χρονος επιθετικός θα ταξιδέψει μέσα στο Σάββατο (14/9) στην Παραγουάη για να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του έτους, δηλαδή μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου (14/12) που ολοκληρώνεται η σεζόν στη χώρα.

Έτσι ο Αραούχο θα φορέσει τα μπλαουγκράνα της Σέρο Πορτένιο, δύο μήνες αφότου εξέπνευσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ και θα αγωνιστεί στον τρίτο σύλλογο της καριέρας του στην Λατινική Αμερική, μετά από τις Μπόκα Τζούνιορς (2010-2013) και Τίγκρε (2013/14).

Ο Αργεντινός σέντερ φορ οδήγησε την Ένωση σε δύο πρωταθλήματα (2017-18 και 2022-23) και ένα Κύπελλο Ελλάδος (2022-23), ενώ στη σεζόν 2023-24 μέτρησε 36 συμμετοχές με 4 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

To Top