Αθλητικά

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς αγόρασε υπογεγραμμένη φανέλα του Γκόραν Ντράγκιτς έναντι 22.000 ευρώ

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς αγόρασε υπογεγραμμένη φανέλα του Γκόραν Ντράγκιτς έναντι 22.000 ευρώ

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς τίμησε με έναν ακόμα ξεχωριστό τρόπο τον Γκόραν Ντράγκιτς, αφού αγόρασε σε δημοπρασία μία υπογεγραμμένη φανέλα του Σλοβένου γκαρντ έναντι 22.000 ευρώ.

Οι ετοιμασίες για το φιλικό προς τιμήν του Γκόραν Ντράγκτις έχουν ολοκληρωθεί, καθώς απόψε (24/8, 21:00) η Λιουμπλιάνα θα φορέσει τα γιορτινά της για χάρη του.

Οι ομάδες που θα πάρουν μέρος είναι πλέον γνωστές. Το φιλικό παιχνίδι όμως είναι απλώς το κερασάκι στην τούρτα μία σειράς εκδηλώσεων για να τιμηθεί ο σπουδαίος Σλοβένος. Στο πλαίσιο των εορτασμών λοιπόν, έγινε και μία δημοπρασία, όπου – μεταξύ άλλων – εκτέθηκε μία φανέλα με την υπογραφή του Ντράγκιτς. Και αυτός που πλειοδότησε ήταν ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος πρόσφερε 22.000 ευρώ για να την κάνει δική του.

Ο Ντράγκιτς πήρε το χρυσό μετάλλιο το 2017, τώρα εγώ θα πάρω την φανέλα του” δήλωσε ο ίδιος στην συνέχεια, αναφερόμενος στον τελικό του EuroBasket 2017, όπου η Σλοβενία του Ντράγκτις είχε νικήσει την Σερβία του Μπογκντάνοβιτς.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον Ντράγκιτς, η Ομοσπονδία της Σλοβενίας ανακοίνωσε ότι θα αποσύρει την φανέλα με το Νο3 προς τιμήν του.

To Top