Αθλητικά

Ο Κάναν έφτασε στο Βελιγράδι για τον Ερυθρό Αστέρα: “Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα στην οικογένεια”

Ο Κάναν έφτασε στο Βελιγράδι για τον Ερυθρό Αστέρα: "Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα στην οικογένεια"

Ο Αϊζέια Κάναν έφτασε στο Βελιγράδι για τον Ερυθρό Αστέρα και ευχαρίστησε τους φίλους της σερβικής ομάδας για το καλωσόρισμα και την αποδοχή.

Μετά από δύο χρόνια στον Πειραιά και στον Ολυμπιακό, ο Αϊζέια Κάναν μεταπήδησε στο Βελιγράδι για τον Ερυθρό Αστέρα, με ενδιάμεσο προορισμό το Χιούστον, για να απολαύσει μερικές ημέρες ξεκούρασης ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Αμερικανός γκαρντ έφτασε στην σερβική πρωτεύουσα τα ξημερώματα της Δευτέρας (19/8), για να αρχίσει ακόμα ένα ερυθρόλευκο κεφάλαιο στην καριέρα του, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο “Νίκολα Τέσλα”, ευχαρίστησε τους φίλους του Ερυθρού Αστέρα για την αποδοχή και το καλωσόρισμα στην ομάδα:

  • “Ανυπομονώ να σας δω παιδιά. Ξέρω ότι γνωρίζετε πολλά για εμένα και θέλω να μάθω και εγώ πολλά για εσάς. Σας ευχαριστώ για την αποδοχή και το καλωσόρισμα στην οικογένεια. Έχω ακούσει πολλά σπουδαία πράγματα για την πόλη και για την ομάδα. Ξέρω πολλούς παίκτες που έχω αντιμετωπίσει ως αντίπαλος και πραγματικά ανυπομονώ. Ήταν μια μακρά πτήση από το Χιούστον και το Τέξας. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ”
To Top