Με βίντεο στη γνωστή πλατφόρμα, TikTok, ο Στέφανος Κασσελάκης «εξαπέλυσε πυρά» κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον οποίο κατηγόρησε ότι εκμεταλλεύεται τον Πίνατ, που είναι ο σκύλος του Μεγάρου Μαξίμου, για να πάρει ψήφους.

«Έλα, έλα, να σε πω κομματόσκυλο να πάρω ψήφους», φωνάζει στη Φάρλι ο Στέφανος Κασσελάκης, «καρφώνοντας» το σχετικό βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πίνατ.

«Όχι, αγάπη μου! Δεν το κάνω εγώ αυτό. Εγώ δεν σε εκμεταλλεύομαι έτσι. Εμείς δεν έχουμε ανάγκη να τα κάνουμε αυτά, για να παίρνουμε ψήφους. Εγώ δεν σε εκμεταλλεύομαι έτσι, αγάπη μου. Εγώ απλά σ’ αγαπώ. Σ’ αγαπούσα από την πρώτη στιγμή που σε είδα», λέει, με το βίντεο να δείχνει τη χθεσινή χιουμοριστική αναφορά του πρωθυπουργού, που χαρακτήρισε τον Πίνατ «ευρωκομματόσκυλο».

@skasselakis

♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

«Από τη μία η ζωή μας, από την άλλη ο πρωθυπουργός. Θα σας πω “τα τα τα”, για να γελάσουμε» σχολιάζει αιχμηρά ο Στεφανος Κασσελάκης.

«Να το έχετε υπόψη σας! Σε όλη την προεκλογική περίοδο θα υπάρχει ένας, που θα σας αντιμετωπίζει σαν κοινό κωμωδίας. Θα σας λέει αστειάκια, να σας κάνει να ξεχάσετε την αλαζονεία του. Και από την άλλη, θα υπάρχουμε εμείς, που σας αντιμετωπίζουμε ως ισότιμους πολίτες, που δικαιούστε να έχετε μία καλύτερη ζωή», σημείωσε με νόημα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.