Αθλητικά

Ο Κόλο Μουανί… φέρνει 15 εκατ. στον Ολυμπιακό – Σκάει μεγάλη πώληση – “Κίνδυνος” για κορυφαίο όνομα!

Ο Κόλο Μουανί… φέρνει 15 εκατ. στον Ολυμπιακό - Σκάει μεγάλη πώληση - "Κίνδυνος" για κορυφαίο όνομα!

“Έδωσαν ήδη 31 εκατ. για παίκτες, κοιτάζουν και Ελλάδα”! Ποιος κορυφαίος ποδοσφαιριστής των Πειραιώτες έχει ήδη… τραβήξει το ενδιαφέρον συλλόγων από την Ευρώπη, οι απαιτήσεις της διοίκησης και οι ομάδες που μπορούν να πληρώσουν για να τον κάνουν δικό τους.

Ολυμπιακός:  To όνομα του Χουάνγκ έχει εμπλακεί, ξανά, με ρεπορτάζ που τον θέλουν να απασχολεί γερμανικές ομάδες, δεδομένου ότι έκανε μια πολύ καλή σεζόν με τους Πειραιώτες και, φυσικά, η περίπτωσή του υπάρχει στη λίστα διαφόρων ομάδων του εξωτερικού.

Πολύ περισσότερο των γερμανικών κλαμπ, που παραδοσιακά έχουν κάνει άνοιγμα στην αγορά της Ασίας, καθώς ήδη υπάρχει ενδιαφέρον για εκείνον από τις Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Γκλάντμπαχ και Φράιμπουργκ.

Από τον Ολυμπιακό έχουν ενημερώσει ότι η τιμή τού παίκτη είναι στα 15 εκατ. ευρώ (κατ’ άλλους μπορεί να εκκινήσει συζήτηση και με 12+ εκατ. ευρώ πρόταση) και το sportdog απευθύνθηκε στον δημοσιογράφο Ανέστη Ζαχαράκη, που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στη Γερμανία, για να εξετάσουμε καλύτερα το θέμα.

“Φυσιολογική επιλογή η Μπουντεσλίγκα για Χουάνγκ – Στέκεται στη Γερμανία – Δεν δίνει πάνω από 10 εκατ. ευρώ η Φράιμπουργκ”

Ανέστη, ποια είναι η άποψή σου για τον Χουάνγκ και την προοπτική να βρεθεί στο γερμανικό πρωτάθλημα;

Ποιες ομάδες έχουν στη λίστα τους την περίπτωσή του;

“Ανάμεσα στα κλαμπ που φαίνεται να τον παρακολουθούν στενά είναι η Φράιμπουργκ, η Αϊντραχτ και η Γκλάντμπαχ”.

Τι ισχύει για τη Φράιμπουργκ;

“Η Φράιμπουργκ είναι ένας σύλλογος που μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο, αυξάνει τον κύκλο εργασίας της, αλλά ακόμη δεν έχει φτάσει σε επίπεδο να κάνει μεταγραφή άνω των 10 εκατ. ευρώ. Είχε δώσει ακριβώς 10 εκατ. για τον Γάλλο χαφ Σανταμαριά, το 2020, ωστόσο εκείνη η επιλογή της δεν αποδείχθηκε επιτυχημένη και ο 25χρονος άσος επέστρεψε σύντομα στη Γαλλία. Αν είχε βγει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ίσως να έκανε κάποιες οικονομικές υπερβάσεις. Μέχρι στιγμής έχει δώσει 9,5 εκατ. για να φέρει τον επιθετικό Αντάμου από τη Ζάλτσμπουργκ. Σημειώνω πάντως, πως ένας εκ των κορυφαίων παικτών της Φράιμπουργκ πέρυσι ήταν ο Ιάπωνας εξτρέμ, Ρίτσου Ντόαν, κάτι που επιβεβαιώνει τη… λατρεία των Γερμανών για τους Ασιάτες”.

“Δίνει 15 εκατ. ευρώ η Άιντραχτ αν… – 31 εκατ. ευρώ για μεταγραφές – Χουάνγκ για αντι-Κονέ στην Γκλάντμπαχ”

Τι θα έλεγες για την Άιντραχτ;

“Η Αϊντραχτ έχει δώσει ήδη 9 εκατ. ευρώ για τον 19χρονο χαφ Σουηδό χαφ Λάρσον (Μάλμε) και συνολικά έχει βγάλει προς το παρόν πάνω από 31 εκατ. ευρώ για μεταγραφές! Σημειώνω ωστόσο, ότι ο 33χρονος κάπτεν/χαφ Ρόντε διανύει την τελευταία χρονιά του συμβολαίου του. Ο πολύτιμος Ιάπωνας επιθετικός χαφ Καμάντα μένει ελεύθερος. Και ο κορυφαίος χαφ Τζιμπρίλ Σο, προσπαθεί να πάρει μεταγραφή στην Πρέμιερ. Επομένως, είναι πολύ πιθανό οι “αετοί” να κινηθούν για ακόμη έναν κεντρικό μέσο. Αν μάλιστα πωλήσουν τον Κόλο Μουανί, θα έχουν σίγουρα την οικονομική άνεση να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις του Ολυμπιακού, εφόσον προκριθεί η περίπτωση Χουάνγκ”.

Τέλος, πες μου για την Γκλάντμπαχ.

“Ναι μεν έδωσε 7 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Γιούλιαν Βάιγκλ από την Μπενφίκα (πέρυσι έπαιζε δανεικός στα “πουλάρια”), ωστόσο υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να πουλήσει τον κορυφαίο της χαφ, Μανού Κονέ, για την οποίο φέρεται να ενδιαφέρονται ομάδες της Πρέμιερ. Αν ο νεαρός Γάλλος πωληθεί είναι σίγουρο πως θα ψάξει αντικαταστάτη και ο Χουάνγκ φαίνεται πως είναι ανάμεσα στους υποψήφιους.

To Top