Πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε στο TikTok και ανέβασε το «παρασκήνιο» της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξ…

mitsotakis

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε στο TikTok και ανέβασε το «παρασκήνιο» της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε στο TikTok με νέο βίντεο, στο οποίο αποκαλύπτει το τι ακριβώς συμβαίνει στις Βρυξέλλες, κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής των ηγετών της ΕΕ. Το βίντεο ξεκινάει με τον πρωθυπουργό να συναντάει τον ομόλογό του στο Λουξεμβούργο και να του ζητάει να πει κάτι στην κάμερα στα Ελληνικά. «Καλημέρα, καλά, μια χαρά, ευχαριστώ πολύ» απάντησε ο Ξαβιέ Μπετέλ.

Τότε ο κ. Μητσοτάκης ζητά από τον Πρωθυπουργό του Λουξεμβούργο αν επιθυμεί να προσθέσει κάτι ακόμα. “Χρόνια Πολλά”, ακούγεται να λέει ο κ. Μπετέλ. Στο επόμενο στιγμιότυπο του βίντεο, ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται στα γραφεία της ελληνικής αντιπροσωπείας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο λίγο πριν την έναρξη της Συνεδρίασης. «Υπάρχει μια ατζέντα, έχουμε πολλά θέματα να συζητήσουμε» λέει ό Κυριάκος Μητσοτάκης πριν ξεκινήσει τετ α τετ με την πρόεδρο της Κομισιόν και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

@kyriakosmitsotakis_

Τι γίνεται στις Βρυξέλλες 🇧🇪❓

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Οι συνεργάτες του πρωθυπουργού, Βραΐλας Ιωάννης (Πρέσβης/Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ελλάδας στην ΕΕ) και Αριστοτελία Πελώνη (Σύμβουλος σε Διεθνή Θέματα και Σχέσεις με Διεθνή ΜΜΕ) κάνουν μια μικρή ξενάγηση στον χώρο παρέχοντας ορισμένες πληροφορίες για τη Σύνοδο, πριν το τετ α τετ Μητσοτάκη με την πρόεδρο της Κομισιόν και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

To Top