Αθλητικά

Ο Μίλωνας ξεκινά τις διαδικασίες για τη συμμετοχή στη Stoiximan Basket League μετά το πράσινο φως της Γενικής Συνέλευσης

Ο Μίλωνας ξεκινά τις διαδικασίες για τη συμμετοχή στη Stoiximan Basket League μετά το πράσινο φως της Γενικής Συνέλευσης

Με πανηγυρικό τρόπο πέρασε από τη Γενική Συνέλευση του Μίλωνα η πρόταση για τη σύσταση της ΚΑΕ, που θα επιτρέψει στον ιστορικό σύλλογο να συμμετάσχει στη Stoiximan Basket League της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η αναμονή λαμβάνει τέλος για τον Μίλωνα, μετά απ’ όσα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης 11 Ιουνίου στη Γενική Συνέλευση. Εκεί όπου πάρθηκε η απόφαση (με πανηγυρικό τρόπο μάλιστα στην ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε) για να ξεκινήσουν άμεσα οι ενέργειες για τη σύσταση της ΚΑΕ, που θα κάνει πραγματικότητα το όνειρο της συμμετοχής στη Stoiximan Basket League της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Οι πρωταθλητές της Elite League είχαν αποφασίσει να μη δηλώσουν συμμετοχή στην ίδια κατηγορία για το 2024/25, με στόχο να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες και να εξετάσουν στη Γενική Συνέλευση τη δυνατότητα για “πράσινο φως” εν όψει της Stoiximan Basket League.

Κάτι που έγινε, όπερ και σημαίνει πως πλέον άπαντες σηκώνουν μανίκια με στόχο να τρέξουν άμεσα οι διαδικασίες για τη σύσταση της ΚΑΕ Μίλων.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της επιτροπής μπάσκετ του Μίλωνα, Δημήτρης Αγγελόπουλος, έθεσε ως όρο μείζονος σημασίας για τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν, την αποδοχή της πρότασης που έχει καταθέσει ο ίδιος ώστε να γίνουν οι βελτιωτικές εργασίες στη φυσική έδρα του Μίλωνα, το “Κροίσος Πέρσης”, με στόχο η ομάδα να αγωνιστεί εκεί.

To Top