Κόσμος

Ο οίκος μόδας Saint Laurent έφτιαξε εταιρία παραγωγής και θα κάνει ποδαρικό με ταινία του Αλμοδοβάρ

Ο οίκος μόδας Saint Laurent έφτιαξε εταιρία παραγωγής και θα κάνει ποδαρικό με ταινία του Αλμοδοβάρ

Ο γαλλικός οίκος μόδας Saint Laurent ανακοίνωσε σήμερα τη δημιουργία μιας εταιρίας παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών, της Saint Laurent Productions, που θα κάνει την πρώτη παρουσίασή της στο φεστιβάλ των Καννών, στο επίσημο διαγωνιστικό τμήμα, με την ταινία «Strange Way of life» του Πέδρο Αλμοδόβαρ.

«Θέλω να συνεργαστώ με όλα τα μεγάλα ταλέντα του κινηματογράφου που με ενέπνευσαν στην πορεία των χρόνων και να τους προσφέρω έναν χώρο», δήλωσε ο δημιουργικός διευθυντής της Saint Laurent Άντονι Βακαρέλο, σύμφωνα με μια ανακοίνωση.

Ο οίκος υψηλής ραπτικής, που ανήκει στον όμιλο Kering, λέει πως είναι ο πρώτος που περιλαμβάνει στην παραγωγή ταινιών στις δραστηριότητές του.

Η Saint Laurent Productions θα συμμετάσχει στο επίσημο διαγωνιστικό πρόγραμμα του 76ου Φεστιβάλ των Καννών, που θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 27 Μαΐου, με το «Strange Way of life» του Πέδρο Αλμοδόβαρ, με τον Ίθαν Χοκ και το Πέδρο Πασκάλ, διευκρινίζεται στην ανακοίνωση που επιβεβαιώνει την πληροφορία η οποία είχε δημοσιευθεί στον ειδικό ιστότοπο Women’s Wear Daily (WWD).

Ο Ντέιβιντ Κρόνεμπεργκ και ο Πάολο Σορεντίνο είναι μεταξύ των κινηματογραφιστών που περιλαμβάνονται σε άλλα σχέδια της Saint Laurent Productions.

To Top