Αθλητικά

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στην Ελλάδα, ο Λουτσέσκου έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στην Ελλάδα, ο Λουτσέσκου έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στην Ολλανδίακαι επιστρέφει στην βάση του και από την Πέμπτη θα ξεκινήσει προπονήσεις με στόχο το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς.

Μια προπόνηση αποφόρτισης μετά τα δυο χθεσινά φιλικά με Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ και Φίτεσε αποτέλεσε την τελευταία πράξη της φετινής προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Ο ΠΑΟΚ αύριο επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη -με κάποιους από τους ξένους του να αναχωρούν άμεσα για τις ιδιαίτερες πατρίδες του- και από την Πέμπτη που θα ξεκινήσουν και πάλι οι προπονήσεις θα μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς ενόψει του πρώτου αγώνα της σεζόν, για τα προκριματικά του Champions League την Τετάρτη 24 του μήνα.

Δύο εβδομάδες σκληρής δουλειάς έφτασαν στο τέλος τους. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε κι επίσημα το απόγευμα της Κυριακής (14.07) το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας και πλέον στρέφει την προσοχή του στην έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Το τελευταίο προπονητικό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών στην Ολλανδία είχε να κάνει με την αποφόρτιση και την αποκατάσταση, μετά τα πρώτα 90λεπτα της σεζόν.

Ο Γιόνι Ότο δούλεψε ατομικά στο γήπεδο, ενώ ο Μαγκομέντ Οζντόεφ ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης στο γυμναστήριο.

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα (15.07), οι παίκτες θα έχουν ένα διήμερο ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Πέμπτη (18.07) στις 18:45 στη Νέα Μεσημβρία“, αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

To Top