Αθλητικά

Ο Σάσα Βεζένκοβ επισκέφθηκε το Advanced Summer Training του Κεραυνού Στροβόλου

Ο Σάσα Βεζένκοβ επισκέφθηκε το Advanced Summer Training του Κεραυνού Στροβόλου

Ο Σάσα Βεζένκοβ επισκέφθηκε το Advanced Summer Training του Κεραυνού Στροβόλου, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με νεαρούς αθλητές και να τους δώσει τις συμβουλές του.

Ο Σάσα Βεζένκοβ έδωσε το παρών στο Advanced Summer Training του Κεραυνού Στροβόλου στην Κύπρο, όπου συνομίλησε και συμβούλευσε νεαρούς αθλητές, χωρίς να χαλάσει κανένα χατίρι για φωτογραφίες και αυτόγραφα.

Ο άλλοτε MVP της EuroLeague προβάρει τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού, ωστόσο εκκρεμεί η αποδέσμευσή του από τους Τορόντο Ράπτορς, προκειμένου να προχωρήσει η υπόθεση επιστροφής του στην Ευρώπη.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κεραυνού:

“Η τελευταία μέρα του Keravnos Advanced Summer Training επεφύλασσε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για τους νεαρούς καλαθοσφαιριστές μας.

Μας επισκέφθηκε ο γνωστός και αγαπητός σε όλους Αλέξανδρος Βεζενκοφ!!!

Ο Αλέξανδρος, εκτός από NBAer, MVP της περσινής EuroLeague και ένας από τους κορυφαίους ευρωπαίους καλαθοσφαιριστές, παραμένει ένα πολύ ταπεινό παιδί, με εξαιρετικό ήθος και χαρακτήρα!

Ο Αλέξανδρος συνομίλησε με τους νεαρούς καλαθοσφαιριστές, τους συμβούλεψε, υπόγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε μαζί τους!

Αλέξανδρε σε ευχαριστούμε πολύ, μεγάλη μας τιμή!!”

A post shared by Keravnos Basketball Club (@keravnosbc)

To Top