Κόσμος

Ο σοκαριστικός διάλογος 38χρονου με 12χρονη πριν τη βιάσει

Ο σοκαριστικός διάλογος 38χρονου με 12χρονη πριν τη βιάσει

Ένας διεστραμμένος βιαστής κατάφερε να παρασύρει ένα 12χρονο κορίτσι από το Σίδνεϊ στο αμάξι του, υποβάλλοντάς το σε μια 9ωρη οδύσσεια κακοποίησης.

Η Daily Mail Australia κατάφερε να αποκτήσει τους ανατριχιαστικούς διαλόγους ανάμεσα στον 38χρονο Brett John Callaghan, ο οποίος συνελήφθη και ομολόγησε τον βιασμό της ανήλικης, και του θύματος.

Το αρπακτικό προσφέρθηκε να πάρει το παιδί από το πάρκο στο αμάξι του για να της φορτίσει το κινητό στο σπίτι του, όπως ακούστηκε στη δικαστική αίθουσα. «Θα πάμε για 10 λεπτά και μπορώ να σε γυρίσω πίσω», της είπε ο άντρας.

Ο Callaghan αντιμετωπίζει κάθειρξη 20 ετών για το έγκλημα που έκανε τον περσινό Απρίλιο. Ο άντρας είδε το κορίτσι να κάθεται έξω από ένα πάρκο και προσφέρθηκε να την πάρει στο αμάξι του. Μαζί του είχε μάλιστα την 8χρονη κόρη του.

EXCLUSIVE: Pure evil 😡

Posted by Daily Mail on Thursday, March 11, 2021

Ο άντρας έπιασε συζήτηση με το παιδί, ρωτώντας τη κάποια στιγμή τι ώρα είναι. Εκείνη του είπε πως δεν ξέρει, μιας και είχε κλείσει το κινητό της.

«Αν θέλεις να το φορτίσεις, έλα να σε πάρω στο αμάξι, το σπίτι μου είναι μόλις 5 λεπτά πιο κάτω». Εκείνη τον ρώτησε: «Δεν μπορώ να περιμένω απλώς εδώ;». Ο Callaghan δικαιολογήθηκε πως δεν μπορούσε να φέρει εκεί τον φορτιστή και την έπεισε να τον ακολουθήσει στο αμάξι του.

Της είπε μάλιστα πως δεν μπορούσε να της κάνει κακό, καθώς στο αυτοκίνητο τον περίμενε η κόρη του. Το θύμα πέρασε μια ανατριχιαστική περιπέτεια που κράτησε 9 ώρες.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 9 Απριλίου…

Comments
To Top