Αθλητικά

Ο Στέφανος Δέδας καλεί τον Πάτρικ Μπέβερλι στην Χάποελ Τελ Αβίβ, σύμφωνα με τους Ισραηλινούς

Ο Στέφανος Δέδας καλεί τον Πάτρικ Μπέβερλι στην Χάποελ Τελ Αβίβ, σύμφωνα με τους Ισραηλινούς

Μπαμ με τον Πάτρικ Μπέβερλι θέλει να κάνει η Χάποελ Τελ Αβίβ του Στέφανου Δέδα και του Γιώργου Χήνα, που ήδη έχει πραγματοποιήσει αρκετές ηχηρές προσθήκες.

Η Χάποελ Τελ Αβίβ έχει πάρει φόρα και θέλει να πυροδοτήσει μία ακόμα μεταγραφική βόμβα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ, ο Στέφανος Δέδας έχει κυκλώσει το όνομα του 36χρονου free agent, Πάτρικ Μπέβερλι, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης τη σεζόν 2011/12.

Μετά από εκείνη τη χρονιά στη Ρωσία, ο Μπέβερλι μετακόμισε στο NBA και έκτοτε έχει αγωνιστεί σε Χιούστον Ρόκετς, Λος Άντζελες Κλίπερς, Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Λος Άντζελες Λέικερς, Σικάγο Μπουλς, Φιλαντέλφεια Σέβεντι Σίξερς και Μιλγουόκι Μπακς.

Συνολικά έχει δηλαδή 666 αγώνες κανονικών περιόδων στο κουρφαίο πρωτάθλημα του κόσμου με μέσους όρους 8.3 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ. Πέρσι, όντας συμπαίκτης του Γιάννη και του Θανάση Αντετοκούνμπο στους Μπακς, ο Μπέβερλι είχε 6.2 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ σε 73 αγώνες, όμως πλέον είναι ελεύθερος να αναζητήσει νέα μπασκετική στέγη.

Αν δεν βρει κάτι καλό στο NBA, δεν αποκλείεται να σκεφτεί το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ευρώπη, με τη Χάποελ Τελ Αβίβ του Στέφανου Δέδα και του Γιώργου Χήνα να έχει ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον της.

Να θυμίσουμε ότι η Χάποελ -που δεν βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τον Άρη στο EuroCup- έχει ήδη προσθέσει στο ρόστερ της τους Τζόναθαν Μότλεϊ, Αϊζάια Γουέινραϊτ, Μπεν Μπέντιλ, Τζο Ράγκλαντ, Μάρκους Φόστερ, Νόαμ Γιακόβ, Οζ Μπλέιζερ, Γκάι Παλάτιν και Μίρον Ρούινα.

To Top