Αθλητικά

Ο Τζέι Τζέι Ρέντικ θέλει να κάνει τη διαφορά με το καλημέρα: Αυτό είναι το αίτημα που θα στείλει στο NBA

Ο Τζέι Τζέι Ρέντικ θέλει να κάνει τη διαφορά με το καλημέρα: Αυτό είναι το αίτημα που θα στείλει στο NBA

Ο Τζέι Τζέι Ρέντικ θέλει να φέρει αλλαγές με το καλημέρα στο NBA. Αυτό είναι το αίτημα που θα αποστείλει στη Λίγκα ο νέος προπονητής των Λέικερς.

Η προπονητική θητεία του Τζέι Τζέι Ρέντικ στο NBA δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει με καλύτερο τρόπο. Οι Λος Άντζελες Λέικερς επικράτησαν με 110-103 των Μινεσότα Τίμπεργουλβς και το παιχνίδι απέκτησε ιστορικό χαρακτήρα, αφού σε αυτό συνυπήρξαν για πρώτη φορά στα χρονικά οι ΛεΜπρόν και Μπρόνι Τζέιμς.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο νέος τεχνικός των Λιμνανθρώπων εξήγησε γιατί η ομάδα του σκόραρε 72 πόντους στη ρακέτα, ενώ ξεκαθάρισε πως θα καταθέσει αίτημα στη Λίγκα, ώστε, να μην χρησιμοποιούνται καινούργιες μπάλες στα παιχνίδια, γιατί δεν έχουν την αίσθηση που πρέπει και δεν βοηθούν τους αθλητές.

Για την ακρίβεια ο Ρέντικ ανέφερε: “Το ζωγραφιστό ήταν ανοιχτό στο δεύτερο μέρος. Στο πρώτο μέρος σουτάραμε 19 τρίποντα, που είναι περίπου όσα θέλουμε να βάζουμε κατά μέσο όρο μέσα στη σεζόν. Και στο δεύτερο μέρος είχαμε κάποια ανοιχτά σουτ, που απλά δεν μπορέσαμε να βάλουμε.

Θα στείλω ένα αίτημα στο NBA αυρίο, ώστε να μπορούμε να παίζουμε με χρησιμοποιημένες μπάλες. Το λέω εντελώς σοβαρά. Δεν ξέρω γιατί παίζουμε με ολοκαίνουργιες μπάλες στα επίσημα παιχνίδια. Όποιος έχει ακουμπήσει ποτέ μπάλα του μπάσκετ ξέρει ότι μία καινούργια μπάλα έχει εντελώς διαφορετική αίσθηση, από μία μπάλα που έχει χρησιμοποιηθεί ξανά. Δεν το είχα συνειδητοποιήσει μέχρι που την έπιασα σε ένα time-out, μετά από ένα μακρινό ριμπάουντ, και σκέφτηκα ‘τι; γιατί παίζουμε με αυτήν την μπάλα;’. Δώστε στα παιδιά την ευκαιρία να διαλέψουν μια καλή μπάλα. Νομίζετε ότι αστειεύομαι; Είμαι νευρωτικός”.

To Top