Αθλητικά

ΟΑΚΑ Stories: Τα… φιλιά του Ιωαννίδη στη “νίκη της χιλιετίας”

ΟΑΚΑ Stories: Τα… φιλιά του Ιωαννίδη στη

Πέντε “αιώνιοι” αγώνες που έμειναν στην ιστορία. Πέντε ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ που θα μείνουν αξέχαστα για διαφορετικούς το καθένα λόγους.

Volume 2… Μετά το πολυσυζητημένο (που να υπήρχε τότε twitter και να ήταν τόσο διαδεδομένο όσο τώρα το facebook…) ματς των τελικών των πλέι-οφ του 2007 πάμε ακόμη πιο πίσω σε ένα παιχνίδι που κακώς, πολύ κακώς, δεν αναφέρεται στα περισσότερα αφιερώματα των ντέρμπι των “αιωνίων”. Κακώς για είχε τόσο παρασκήνιο και τόσο pre και post game κουτσoμπολιό όσο ελάχιστα στην ιστορία.

Ζοτς εναντίον Ξανθού

Γυρίζουμε το ρολόϊ 24 χρόνια πίσω σε μια εποχή που ο Παναθηναϊκός με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο του άρχιζε να χτίζει τη δική του αυτοκρατορία. Είναι η πρώτη σεζόν του “Ζοτς” στον πάγκο των πράσινων (1999-2000) σε μία θέση όπου λίγο έλλειψε να καθόταν ο αείμνηστος πλέον Γιάννης Ιωαννίδης. Και εδώ ξεκινάει η ιστορία εκείνου του αγώνα που έλαβε χώρα στις 12 Δεκεμβρίου 1999 στο κατάμεστο από 18.000 φίλους του Παναθηναϊκού ΟΑΚΑ. Πιο συγκεκριμένα η ιστορία ξεκινάει έξι μήνες πριν όταν η φημολογία περί ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού από τον “ξανθό” οργίαζε…

Διαβαστε τη συνέχεια του άρθρου στο apex.gr

To Top