Αθλητικά

ΟΦΗ-Athens Kallithea 0-0: Έριξαν… άσφαιρα στο Ηράκλειο

ΟΦΗ-Athens Kallithea 0-0: Έριξαν... άσφαιρα στο Ηράκλειο

ΟΦΗ και Athens Kallithea έμειναν στο 0-0 σε φιλική αναμέτρηση στο “Θ. Βαρδινογιάννης”.

Ο ΟΦΗ και η Athens Kallithea αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ (0-0) σε φιλικό αγώνα που έλαβε χώρα στο “Θ. Βαρδινογιάννης” το Σάββατο (3/8).

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα είχε την κυριαρχία στο πρώτο μέρος και δημιούργησε δύο καλές φάσεις, πρώτα με κεφαλιά του Ισέκα που μπλόκαρε ο Γκέλιος και έπειτα με σουτ του Νέιρα από το ύψος του πέναλτι με την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε και οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να απειλήσουν η μία την άλλη με αξιώσεις.

Στη συνέχεια της προετοιμασίας των δύο ομάδων, ο ΟΦΗ θα παίξει με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την Πέμπτη (8/8) και η Athens Kallithea, που βρίσκεται σε επαφές με τον Ματιέ Βαλμπουενά, θα ταξιδέψει στην Τρίπολη την Κυριακή (11/8) για να παίξει με τον Asteras AKTOR.

Οι ενδεκάδες:

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Μπόρχα Γκονθάλεθ, Μπρεσάν, Λαμπρόπουλους, Χατζηθεοδωρίδης, Μπάκιτς, Γκαγιέγος, Νέιρα, Ριέρα, Αποστολάκης, Ισέκα.

Χρόνο συμμετοχής πήραν επίσης οι: Μαρινάκης, Θεοδοσουλάκης, Χριστόπουλος, Αμπάντα, Καραχάλιος, Φαϊτάκης, Νους, Χιμένεθ, Κουτεντάκης, Γιουνγκ

Athens Kallithea: Γκέλιος, Μεχία, Πασαλίδης, Τσιβελεκίδης, Μανθάτης, Σοϊρί, Μοτσόκ, Ματίγια, Ντεμέτριους, Βασιλόγιαννης, Ουλντρίκις.

Χρόνο συμμετοχής πήραν επίσης οι: Μπαραγκάν, Καινούργιος, Μουστακόπουλος, Λουκίδας, Μπακαρί, Μουτίνιο, Ρομαό, Νικολά Ισιμά-Μιρέν, Μάτιεβιτς, Σίλβα

To Top