Αθλητικά

Ολυμπιακός: Το συγκινητικό “αντίο” των ερυθρόλευκων στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί

Ολυμπιακός: Το συγκινητικό "αντίο" των ερυθρόλευκων στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί

Μετά από πέντε χρόνια στο λιμάνι, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ. Φυσικά ο Ολυμπιακός δεν άφησε τον Μαροκινό στράικερ χωρίς ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα, τονίζοντας πως θα είναι για πάντα μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι αναμφίβολα ένας από τους κορυφαίους στράικερ που έχουν φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού και οι ερυθρόλευκοι με ποστ στα social media τον ευχαρίστησαν για όσα πρόσφερε στην ομάδα την προηγούμενη πενταετία.

Με ένα συγκινητικό μήνυμα, ο Ολυμπιακός είπε “αντίο” στον Ελ Αραμπί, που θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ, τονίζοντας πως όσα πέτυχε με την ερυθρόλευκη φανέλα θα μείνουν ανεξίτηλα στις μνήμες όλων των Ολυμπιακών.

Αναλυτικά το μήνυμα της ΠΑΕ:

Σε ευχαριστούμε για όλα Γιουσέφ! Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ όλες τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε μαζί Αρχηγέ! Θα είσαι για πάντα μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού!”.

Λίγη ώρα μετά από το αντίο των ερυθρολεύκων, ακολούθησε το καλωσόρισμα του Ελ Αραμπί από τον ΑΠΟΕΛ, με την κυπριακή ομάδα να τον παρουσιάζει μάλιστα στον κόσμο του με σκηνή από το “Pulp Fiction” του Κουέντιν Ταραντίνο.

To Top