Αθλητικά

Οριστικό: Ο πατέρας του Μπαλτσερόφσκι θα παίξει στο τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο του ΠΑΟ!

Οριστικό: Ο πατέρας του Μπαλτσερόφσκι θα παίξει στο τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο του ΠΑΟ!

Ο Μαρτσίν Μπαλτσερόφσκι θα έχει χρέη τεχνικού σύμβουλου και παίκτη του Παναθηναϊκού.

Ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι έφτασε στο ΟΑΚΑ αυτή τη σεζόν, για να φορέσει τη φανέλα με τα έξι αστέρια και μαζί του ήρθε ο πατέρας του. Ο Μαρτσίν Μπαλτσερόφσκι αρχικά συμφώνησε με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό για να έχει χρέη τεχνικού συμβούλου, αλλά τελικά πείστηκε να γίνει αθλητής του συλλόγου. Ο Πολωνός θα υπηρετήσει το Τριφύλλι ως παίκτης του τμήματος μπάσκετ με αμαξίδιο και δηλώνει χαρούμενος για την επιλογή του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μάρτσιν Μπαλτσερόφσκι ως αθλητή της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο.

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Παναθηναϊκός καθώς έπεισε τον Μάρτσιν Μπαλτσερόφσκι να αγωνιστεί στη μπασκετική ομάδα του Συλλόγου με αμαξίδιο.

Αν και αρχικά συμφωνήθηκε να είναι ως τεχνικός σύμβουλος στην ομάδα λόγω της παρουσίας του στην Ελλάδα με τον γιο του, εντούτοις πείστηκε να φορέσει την πράσινη φανέλα και να αγωνιστεί με το «τριφύλλι»

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Μπαλτσερόφσκι ανέφερε: “Είμαι χαρούμενος που τελικά θα αγωνίζομαι ως αθλητής στην ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Συλλόγου.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μου μετέφεραν ένα σπουδαίο πλάνο για την ομάδα και εντέλει θα είμαι και εγώ ένα μέλος της ομάδας και θα ενισχύσω τα μέγιστα για να κατακτήσουμε τους στόχους μας και να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας”».

To Top