Αθλητικά

Οριστικό: Τότε το κρίσιμο ραντεβού Ολυμπιακού με Σλούκα – Τι αποφάσισαν οι Αγγελόπουλοι!

Οριστικό: Τότε το κρίσιμο ραντεβού Ολυμπιακού με Σλούκα - Τι αποφάσισαν οι Αγγελόπουλοι!

Η εν λόγω συνάντηση αναμένεται να κρίνει εν πολλοίς την παραμονή ή όχι του Έλληνα γκαρντ στους Ερυθρόλευκους, την ώρα που η Φενέρμπαχτσε… παραμονεύει.

Αύριο Δευτέρα (3/7), πιθανότατα το βράδυ, θα διεξαχθεί η κρίσιμη συνάντηση ανάμεσα στον Κώστα Σλούκα και τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, όπου θα συζητηθεί το μέλλον του Έλληνα γκαρντ στο λιμάνι.

Ο Σλούκας επιστρέφει σήμερα στην Ελλάδα μετά από ολιγοήμερες διακοπές στο εξωτερικό και αύριο θα έχει το καίριο ραντεβού με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για να συζητήσουν για την παραμονή του ή όχι στον σύλλογο.

Ο 33χρονος γκαρντ έχει διάσταση απόψεων με τον Γιώργο Μπαρτζώκα ως προς τον ρόλο του στην ομάδα, κάτι που επιβεβαιώνεται και από διάφορες δηλώσεις που έχει κάνει στο παρελθόν.

Παρότι η υπόθεση του Σλούκα μοιάζει δύσκολη για τον Ολυμπιακό, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι μοιάζουν αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τον κρατήσουν, ετοιμάζοντας να του προτείνουν νέα βελτιωμένη προσφορά για να τον πείσουν να μείνει στον Πειραιά.

Την ίδια ώρα βέβαια το όνομα του Έλληνα άσου έχει εμπλακεί σε διάφορα σενάρια ομάδων της Euroleague, με τη Φενέρμπαχτσε να βρίσκεται στην κορυφή όλων αυτών, καθώς φέρεται να έχει καταθέσει, ήδη, πρόταση συνεργασίας στον παίκτη.

To Top