Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Η Σπόρτινγκ διαπραγματεύεται με άλλον επιθετικό, αλλά ο Ιωαννίδης παραμένει προτεραιότητα

Παναθηναϊκός: Η Σπόρτινγκ διαπραγματεύεται με άλλον επιθετικό, αλλά ο Ιωαννίδης παραμένει προτεραιότητα

Σύμφωνα με την Record, η Σπόρτινγκ διαπραγματεύεται με άλλον επιθετικό, έπειτα από το “ναυάγιο” με τον Ρόκε, ωστόσο ο Ιωαννίδης παραμένει προτεραιότητα.

Ο Βίτορ Ρόκε αποτελούσε το plan b της Σπόρτινγκ Λισαβόνας αντί του Φώτη Ιωαννίδη δηλαδή. Το σχέδιο των πρωτευουσιάνων ναυάγησε, καθώς Βραζιλιάνος επιθετικός της Μπαρτσελόνα, καθώς καταλήγει στην Μπέτις.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της Record, τα λιοντάρια έχουν ήδη νέα εναλλακτική του Βίτορ Ρόκε και μάλιστα, όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι, βρίσκονται ήδη σε διαπραγματεύσεις με εκείνον.

Ωστόσο, η Record υποστηρίζει πως ο Ιωαννίδης παραμένει η προτεραιότητα για τον Ρούμπεν Αμορίμ, που ψάχνει διακαώς έναν κεντρικό επιθετικό.

Ο Ιωαννίδης απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση για τις προτάσεις, αναφέροντας: “Κατ’ αρχήν νομίζω δεν χρειάζομαι κάποιο ντόρο γύρω από το όνομά μου για να καταλάβω την αξία μου. Όμως η συνέντευξη γίνεται για το παιχνίδι και θέλω να μείνουμε σ’ αυτό. Είμαι συγκεντρωμένος στον Παναθηναϊκό και θα κάνω την δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ”.

To Top