Αθλητικά

Πανηγυρίζουν με CAS στον Άρη και “τρέχουν” για μεταγραφές – Αυτούς τους στόχους έθεσε ο Μάντζιος

Πανηγυρίζουν με CAS στον Άρη και "τρέχουν" για μεταγραφές - Αυτούς τους στόχους έθεσε ο Μάντζιος

Η προετοιμασία των Κίτρινων έχει ξεκινήσει και μαζί με την παράταση της απόφασης από πλευρά CAS για την υπόθεση Ντουρμισάι, δίνει τον χρόνο στους ανθρώπους της ΠΑΕ να κινηθούν γρήγορα ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν σε κάποιες μεταγραφές που θα ενισχύσουν την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της.

Άρης: Μετά την παράταση από πλευράς CAS, οι Κίτρινοι έχουν λίγο χρόνο να μπορέσουν να κλείσουν κάποιες μεταγραφές μέχρι την οριστική απόφαση. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι της ΠΑΕ θέλουν να εκμεταλλευτούν τις 2-3 βδομάδες, μιας και ήδη έχουν γίνει συνομιλίες με κάποιους σε διάφορες θέσεις.

Το σίγουρο είναι ότι οι στόχοι έχουν εντοπιστεί και με δεδομένο ότι η απόφαση Ντουρμισάι θα βγει μετά τις 15 Ιουλίου, οι Κίτρινοι θέλουν να κλείσουν τις πρώτες συμφωνίες με σκοπό μέχρι τέλους της εβδομάδας ή στην αρχή της επόμενης να υπάρχουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Όσο αναφορά για τους στόχους που έχουν τεθεί, ο Άρης θα κυνηγήσει να βρει φορ, πλάγιο χαφ και αμυντικό μέσο άμεσα και αν ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτές οι προσθήκες θα μπορεί να κοιτάξει για και για άλλες θέσεις, όπως αριστερού μπακ και τερματοφύλακα.

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο news24world.com

Comments
To Top