Κόσμος

Παντρεύτηκε τον θετό αδερφό της και έκαναν παιδιά – «Είμαστε τόσο ερωτευμένοι»

tiktok

Παντρεύτηκε τον θετό αδερφό της και έκαναν παιδιά – «Είμαστε τόσο ερωτευμένοι»

Αίσθηση προκάλεσε στο διαδίκτυο μια γυναίκα που ανέφερε ότι ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τον θετό αδερφό της, με το ειδύλλιο να ξεκινάει από τα εφηβικά τους χρόνια, ενώ πλέον έχουν αποκτήσει και παιδιά.

Η Lindsay γνώρισε τον Cade Brown σε ηλικία 14 ετών, όταν εκείνος έμπαινε κρυφά στο δωμάτιο της τα βράδια. Ωστόσο, κάποια στιγμή έγινε αντιληπτός από την μητέρα της και τσακώθηκαν, αναφέρει η New York Post. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι έφηβοι να τσακωθούν, αλλά οι γονείς τους να έρθουν πιο κοντά.

Μόλις ενηλικιώθηκε η γυναίκα εντάχθηκε στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ και έφυγε από την περιοχή που έμενε, αλλά κράτησε επικοινωνία με τον Cade. Τελικά, μετά από καιρό συναντήθηκαν ξανά, ερωτεύτηκαν και αποφάσισαν να παντρευτούν.

@girl_meets_bro

No ragrets. #married #stepbrother #alabama #iykyk

♬ original sound – smelliot’s priv 😝😝

Όμως, οι γονείς τους εξέφρασαν αντιρρήσεις, επειδή ήταν ήδη ζευγάρι και δεν θεωρούσαν φυσιολογικό να συνάψουν σχέση τα παιδιά τους. Εντούτοις, τους παράκουσαν, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και μετά από λίγο καιρό απέκτησαν παιδιά.

Τελικά, οι γονείς αποδέχτηκαν τη σχέση και λίγα χρόνια μετά παντρεύτηκαν κι εκείνοι.

@girl_meets_bro

Timing is everything! #lovestory #foryoupage #marriage #hubby #real #truestory

♬ Good to see your face – Sean & Kait

«Δεν το πιστεύω ότι το αγόρι που έβαζα κρυφά σπίτι μου, θα γινόταν ο ετεροθαλής αδερφός μου και στη συνέχεια ο σύζυγός μου. Είμαστε τόσο ερωτευμένοι», είπε χαρακτηριστικά η Lindsay σε βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok.

Αρκετοί χρήστες των social media επικρότησαν τη σχέση και βρήκαν χιουμοριστικό τον τρόπο που κατέληξαν μαζί, αλλά μερικοί διαφώνησαν, αναφέροντας ότι είναι λάθος, επειδή μπλέκονται οι ρόλοι μέσα στην οικογένεια.

To Top