Αθλητικά

ΠΑΟΚ: Φιλικό με Φίτεσε στις 13 Ιουλίου, το τελευταίο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα

ΠΑΟΚ: Φιλικό με Φίτεσε στις 13 Ιουλίου, το τελευταίο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα

Το τελευταίο του φιλικό πριν μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα θα δώσει ο ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους, με το ματς να έχει προγραμματιστεί για το προσεχές Σάββατο (13/07, 20:00) με αντίπαλο την Φίτεσε.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε αισίως στην τελευταία εβδομάδα της προετοιμασίας του στην Ολλανδία, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τρία φιλικά.

Τα δύο ήταν γνωστά, με τον Δικέφαλο του Βορρά να αντιμετωπίζει την Τετάρτη (10/07, 19:00) την Γκενκ και το Σάββατο (13/07, 15:00) την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ.

Ωστόσο, η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας έκαναν πράξη τη θέληση του Ραζβάν Λουτσέσκου για ακόμα ένα φιλικό πριν οι “ασπρόμαυροι” πετάξουν για Ελλάδα την ερχόμενη Κυριακή (14/07).

Η ομάδα βρέθηκε και θα είναι η Φίτεσε, με την αναμέτρηση να διεξάγεται το βράδυ του Σαββάτου (13/07, 20:00), με τους παίκτες που δεν θα αγωνιστούν κόντρα στην βελγική Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ να παίρνουν χρόνο συμμετοχής εναντίον του ολλανδικού συλλόγου.

Θυμίζουμε ότι μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ έχει δώσει ήδη δύο φιλικά. Στο πρώτο επικράτησε με 2-1 της ΑΕΚ Λάρνακας και στο δεύτερο ηττήθηκε με 1-0 από την Χιμπέρνιαν.

To Top