Αθλητικά

ΠΑΟΚ: Και η Λοκομοτίβ Μόσχας “στο παιχνίδι” για τον Ντρκούσιτς

ΠΑΟΚ: Και η Λοκομοτίβ Μόσχας "στο παιχνίδι" για τον Ντρκούσιτς

Η Λοκομοτίβ Μόσχας έχει μπει “στο κόλπο” για την απόκτηση του Βάνια Ντρκούσιτς κάνοντας επίσημη πρόταση στη Σότσι. Δεν ανησυχούν στον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ έχει ψηλά στη μεταγραφική του λίστα τον Βάνια Ντρκούσιτς της Σότσι και οι άνθρωποί του εργάζονται για να κλείσουν άμεσα τη μεταγραφή του. Ο “Δικέφαλος του Βορρά” όμως δεν παίζει μόνος του για τον Σλοβένο στόπερ καθώς η Λοκομοτίβ Μόσχας έχει κάνει “μπάσιμο” για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Ρωσία, η Λοκομοτίβ κατέθεσε πρόταση ύψους 2,8 εκατομμυρίων ευρώ στη Σότσι για την απόκτηση του Ντρκούσιτς. Η πρόταση αυτή πάντως δεν αναμένεται να δημιουργήσει πρόβλημα στον ΠΑΟΚ αφού οι Ρώσοι αξιώνουν τουλάχιστον 3,5 εκατομμύρια ευρώ για να αποδεσμεύσουν τον 24χρονο.

Στον ΠΑΟΚ δεν ανησυχούν καθώς έχουν έναν πολύ καλό δίαυλο επικοινωνίας με τον ίδιο τον παίκτη, έχοντας φτάσει σε πλήρη συμφωνία μαζί του για τους προσωπικούς όρους της συμφωνίας. Από τη Θεσσαλονίκη γίνεται σαφές πως ο ΠΑΟΚ δεν θα μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού για τον ποδοσφαιριστή, έχει όμως τα απαραίτητα κεφάλαια για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Την υπόθεση άλλωστε χειρίζεται η ίδια η οικογένεια Σαββίδη και η αίσθηση που υπάρχει είναι πως ο Ντρκούσιτς θα γίνει τελικά παίκτης του ΠΑΟΚ.

To Top