Αθλητικά

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Στη Θεσσαλονίκη ο Χόρχε Καμπέσας, ολοκληρώνει τον δανεισμό του και εντάσσεται στη δεύτερη ομάδα

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Στη Θεσσαλονίκη ο Χόρχε Καμπέσας, ολοκληρώνει τον δανεισμό του και εντάσσεται στη δεύτερη ομάδα

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο 20χρονος Χόρχε Καμπέσας, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από τη Γουότφορντ στον ΠΑΟΚ. Σε πρώτη φάση ο Κολομβιανός επιθετικός θα ενταχθεί στη δεύτερη ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ δεν περιορίζει την ενίσχυσή του μόνο στην πρώτη ομάδα, καθώς κάνει δυναμικές κινήσεις και για να παρουσιαστεί καλύτερη τη νέα σεζόν στη Super League 2 και η δεύτερη ομάδα του συλλόγου.

Προς αυτήν την κατεύθυνση και με στόχο να δοκιμάσει παίκτες που ενδεχομένως στο μέλλον να μπορέσουν να ενταχθούν στο ρόστερ των ανδρών, η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας προχωρούν στην απόκτηση του Χόρχε Καμπέσας με τη μορφή δανεισμού.

Εδώ και λίγες ώρες ο Κολομβιανός επιθετικός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο νεαρός φορ έκανε το μεγάλο βήμα για την Αγγλία και τη Γουότφορντ τον Ιανουάριο του 2023, καθώς μέχρι τότε αγωνίζονταν με τη φανέλα της Ρεάλ Καρταχένα, ομάδα της χώρας του.

Είναι 20 φορές διεθνής με την εθνική Ελπίδων της Κολομβίας, με την οποία συμμετείχε και στο πρόσφατο Copa America Κ20, ενώ μετράει και τρία γκολ.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο μετράει τρεις διαδοχικούς δανεισμούς σε Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν, Νιού Γιορκ και Γκίλινγκχαμ.

To Top