Πολιτική

Παπασταύρου σε Φλώρο: Αρχηγέ, τ’ όνομά σας εμπνέει αναγνώριση και σεβασμό σε όλους, συμμάχους μας και μη

geetha rafael

Παπασταύρου σε Φλώρο: Αρχηγέ, τ’ όνομά σας εμπνέει αναγνώριση και σεβασμό σε όλους, συμμάχους μας και μη

Κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον απερχόμενο αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο είχε ο υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου, μετά τη σημερινή συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ μέσω της οποίας αποστρατεύτηκε από την ανώτατη στρατιωτική διοίκηση της χώρας μας.

Ο υπουργός τον ευχαρίστησε για την προσφορά του, την ευδόκιμη ολοκλήρωση της θητείας του, καθώς για την αποτελεσματική συνεργασία με την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην αντιμετώπιση σημαντικών προκλήσεων και υβριδικών απειλών τα τελευταία 4 χρόνια.

«Σας ευχαριστώ για τις πολύτιμες υπηρεσίες σας προς την πατρίδα», είπε ο κ. Παπασταύρου απευθυνόμενος στον κ. Φλώρο. Και πρόσθεσε: «Η τετραετής θητεία σας συνδυάστηκε με την αναβάθμιση και ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων και της αποτρεπτικής ικανότητας της χώρας μας, που είναι σήμερα ισχυρότερη από ποτέ. Ταυτόχρονα, η Ελλάδα εμβάθυνε περαιτέρω τις στέρεες στρατηγικές σχέσεις με σημαντικούς συμμάχους ανά τον κόσμο. Σε ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές διατηρήσατε στο ακέραιο το αξιόμαχο, το επίπεδο ετοιμότητας, καθώς και το φρόνημα των Ενόπλων Δυνάμεων, προασπίζοντας τις αξίες του ελληνισμού και την εδαφική μας ακεραιότητα. Το όνομά σας, αρχηγέ, εμπνέει αναγνώριση και σεβασμό σε όλους, συμμάχους και μη, και αυτό θα σας συνοδεύει πάντα ως παρακαταθήκη».

To Top