Ελλάδα

Παππούς του 3χρονου που πνίγηκε στην Τήνο: Το πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, μήπως κάποιος ήξερε από πρ…

ekav4

Παππούς του 3χρονου που πνίγηκε στην Τήνο: Το πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, μήπως κάποιος ήξερε από πρώτες βοήθειες

Συγκλονισμένος είναι ο παππούς του 3χρονου αγοριού που πέθανε στην Τήνο, επειδή πνίγηκε από ρώγες σταφυλιού που είχε καταναλώσει στο σπίτι.

Μιλώντας στην εκπομπή Live News δήλωσε πως το παιδί το πρόσεχε νταντά και ότι το πήγαν στο αστυνομικό τμήμα που είναι δίπλα στο σπίτι, μήπως κάποιος ήξερε εκεί από πρώτες βοήθειες.

«Ήταν δύο παιδάκια, που είναι δύο αδελφάκια. Τα είχε μία κοπέλα. Είχαν πάρει μία κοπέλα στο σπίτι και τα είχε η κοπέλα αυτή. Την ώρα αυτή τους είχε και έτρωγαν σταφύλι. Εγώ τους βρήκα στο Κέντρο Υγείας όταν ήρθαν. Τα παιδιά δεν ήταν σε κατάσταση για να μιλήσουν. Το κατέβασε η κοπέλα στον μπαμπά του και έτρεξε στην αστυνομία που η αστυνομία είναι στα 10 μέτρα από εμάς, από το σπίτι τους», είπε χαρακτηριστικά.

«Το πήγε εκεί μήπως κάποιος αστυνομικός, κάποιος ξέρει από πρώτες βοήθειες, ήταν μια λύση της στιγμής επειδή το αστυνομικό τμήμα είναι δίπλα. Το έβαλαν σε ένα περιπολικό μέσα και έφυγαν ολοταχώς, με τις σειρήνες. Έτρεξαν, πήγαν στο κέντρο υγείας, όσο πιο γρήγορα γινόταν», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, αποκάλυψε ότι πριν από 40 μέρες έχασε τη σύζυγο του, δηλαδή την γιαγιά του παιδιού, αναφέροντας πως «πριν 40 ημέρες, την γιαγιά του παιδιού, δηλαδή. Η γυναίκα μου είχε πρόβλημα υγείας, ήταν 60 χρονών πολύ νέα. Έπεσαν πολλοί κεραυνοί μαζεμένοι, μαζεμένοι που δεν συμβαίνει εύκολα αυτό σε εμάς».

To Top