Πολιτική

Παραδίδει τα κλειδιά του Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Νέος υπηρεσιακός πρωθυπουργός ο Ιωάννης Σαρ…

Παραδίδει τα κλειδιά του Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Νέος υπηρεσιακός πρωθυπουργός ο Ιωάννης Σαρμάς

Λίγα λεπτά μετά τις 4 το απόγευμα ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός, Ιωάννης Σαρμάς θα περάσει το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου προκειμένου να γίνει η τελετή παράδοσης – παραλαβής από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο πρωθυπουργός θα υποδεχθεί τον κ. Σαρμά στα σκαλιά του Μεγάρου Μαξίμου και αφού θα γίνει ένας σύντομος διάλογος οι δυο άνδρες θα κατευθυνθούν στο εσωτερικό του πρωθυπουργικού γραφείου.

Εκεί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα του παραδώσει έναν μπλε φάκελο και μια επιστολή όπου θα επισημαίνονται οι προτεραιότητες της κυβέρνησης.

Στην συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στην οδό Πειραιώς όπου έχει μεταφερθεί το γραφείο του στον τρίτο όροφο. Εκεί, μαζί με το επιτελείο του θα καταστρώσουν τα σχέδια για τον προεκλογικό αγώνα καθώς σε έναν μήνα από σήμερα θα γίνουν οι εκλογές της ενισχυμένης αναλογικής.

Ταυτόχρονα και προκειμένου να υπάρχει συνέχεια στο κράτος σε κάθε υπουργείο οι υπηρεσιακοί γραμματείς ενημερώνουν τους υπηρεσιακούς υπουργούς για τις προτεραιότητες του χαρτοφυλακίου τους.

Να σημειώσουμε ότι από την Δευτέρα κιόλας ξεκινούν οι περιοδείες του Προέδρου της ΝΔ με πρώτο σταθμό το Περιστέρι. Θα ακολουθήσει η Κρήτη την οποία μάλιστα χθες στην συνέντευξή του στον Alpha ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτήρισε «προσωπικό του στοίχημα». Στην συνέχεια ο πρωθυπουργός θα περιοδεύσει στην Θεσσαλία αλλά και περιοχές που δεν είχε προλάβει να επισκεφθεί την προηγούμενη προεκλογική περίοδο.

Κεντρικό πρόταγμα της γαλάζιας προεκλογικής εκστρατείας μια ισχυρή και αυτοδύναμη διακυβέρνηση της ΝΔ για να συνεχιστεί η πρόοδος στην οικονομία, να συνεχίσει να βρίσκεται η χώρα σε τροχιά ανάπτυξης.

Εντωμεταξύ η πρώτη μεγάλη σύσκεψη θα γίνει σήμερα στις 15:00 στα γραφεία της ΝΔ, παρουσία όλων των υποψηφίων βουλευτών των περιφερειών της Αττικής υπό τον Άκη Σκέρτσο και τον Παύλο Μαρινάκη.

Η σύσκεψη γίνεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για την προεκλογική μάχη έως τις 25 Ιουνίου.

To Top