Τεχνολογία

Παρί Σεν Ζερμέν: Ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την crypto.com

Παρί Σεν Ζερμέν: Ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την crypto.com

Τη συνεργασία της με την πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων «crypto.com» ανακοίνωσε σήμερα η Παρί Σεν Ζερμέν, συμφωνία, που σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στο θέμα που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, θα αποφέρει στον γαλλικό σύλλογο, ένα ποσό μεταξύ 25 και 30 εκατομμυρίων ευρώ, σε διάστημα τριών ετών.

Έναν μήνα μετά την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι, η Παρί Σεν Ζερμέν, αρχίζει να «απολαμβάνει» τον παγκόσμιο αντίκτυπο του Αργεντινού σούπερ σταρ, που την βοηθά να αναπτύξει το εμπορικό σήμα της.

Η υπογραφή του Αργεντινού άσου, υπερδιπλασίασε την τιμή εκκίνησης των σχετικών διαπραγματεύσεων, όπως υποστήριξε η ίδια πηγή.

Αυτή η χορηγία, επιτρέπει στους Παριζιάνους να ενισχύσουν την παρουσία τους στον τομέα Βlockchain, ενώ ένα αρκετά μεγάλο ποσό, δόθηκε και στον Μέσι, μέσω αυτής της διαδικασίας.

Η πλατφόρμα «crypto.com», επιτρέπει την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων και διεκδικεί περισσότερους από 10 εκατομμύρια χρήστες, έχει ήδη υπογράψει συνεργασίες με τη Formula 1 και το ιταλικό πρωτάθλημα της Serie A, ενώ στην Γαλλία, περιμένει έγκριση από την επιτροπή αγορών.

Comments
To Top