Ιστορίες

«Παρουσιάστηκε η Παναγία μπροστά μου και μου είπε μη φοβάσαι»: Συγκλονίζει η Άντζελα Δημητρίου για το θαύμα που έζησε

Μία από τις Ελληνίδες τις showbiz  που πιστεύουν στον Θεό και έχουν βιώσει ένα θαύμα μιλώντας ανοικτά για αυτό, είναι και  η Άντζελα Δημητρίου. Η ίδια έχει μιλήσει αρκετές φορές για την πίστη της στην Παναγία και τον Θεό και για τη βοήθεια που είχε στις δύσκολες στιγμές της ζωής της και το θαύμα που βίωσε για εκείνη και για την οικογένεια της.

 «Φοβόμουν ότι θα χάσω το παιδί μου»

«Πιστεύω βαθιά στην Παναγία και στον Χριστό. Με έχουν σώσει πάρα πολλές φορές και θα συνιστούσα σε πολύ κόσμο -ιδιαίτερα στους νέους- να πηγαίνουν να μιλούν σε έναν πνευματικό. Όταν σκοτώθηκε ο αδελφός μου σε τροχαίο και τρεις μήνες μετά πέθανε ο πατέρας μου, έπαθα μεγάλο ψυχολογικό πρόβλημα. Άρχισα να πιστεύω ότι δεν υπάρχει

Θεός. Και τότε εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά μου η Παναγία. Μου εμφανίστηκε σαν μια μαυροντυμένη γυναίκα με μαντίλι στο κεφάλι και μου μίλησε».

Σε ό,τι αφορά την ίδια, όταν κυοφορούσε την κόρη της, Όλγα, η κατάσταση για το έμβρυο ήταν πολύ δύσκολη. Η Άντζελα Δημητρίου υποστήριξε ότι η Παναγία εμφανίστηκε ξανά μπροστά της και την καθησύχασε.

 H Παναγία μου είπε “μη φοβάσαι”»

«Η κατάσταση της υγείας μου ήταν πολύ κρίσιμη. Φοβόμουν ότι θα χάσω το παιδί μου. Τελικά, παρουσιάστηκε η Παναγία μπροστά μου και το παιδί μου ζει. Επικαλέστηκα τη βοήθεια της. Ξαφνικά εμφανίστηκε μια σκιά μπροστά μου, με άγγιξε στην κοιλιά και μου είπε, “μη φοβάσαι” κι έφυγε. Την επόμενη μέρα πήγα στο γιατρό και δεν είχα πρόβλημα».

To Top