Πολιτική

Παύλος Πολάκης: Ο λόγος που απείχε από την ψηφοφορία που εξέλεξε Ζαχαριάδη για υποψήφιο δήμαρχο Αθήν…

polakis

Παύλος Πολάκης: Ο λόγος που απείχε από την ψηφοφορία που εξέλεξε Ζαχαριάδη για υποψήφιο δήμαρχο Αθήνας

Το λόγο για τον οποίο απείχε από τη ψηφοφορία του ΣΥΡΙΖΑ που «έβγαλε» τον Κώστα Ζαχαριάδη ως υποψήφιο δήμαρχο για την Αθήνα εξήγησε ο Παύλος Πολάκης μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ο Παύλος Πολάκης στο μήνυμά του ξεκαθάρισε πως στήριξε καθαρά την υποψηφιότητα για τον Δήμο Αθήνας, του καλαθοσφαιριστή Νίκου Παππά, απέναντι στη «νέα πλειοψηφία» της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία διαφώνησε και τελικά επέλεξε τον Κώστα Ζαχαριάδη.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης έγραψε: «Επειδή κυκλοφορούν διάφορα για τη στάση μου χθες: θες στη συνεδριαση της Πολιτικής γραμματειας στήριξα και έντονα μάλιστα την υποψηφιότητα για το Δήμο της Αθηνας του Νικου Παππα ,η οποια απορρίφθηκε από τη νέα πλειοψηφία της πολιτικής γραμματειας…..

Θεωρώντας ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ αυτήν την απόφαση ,στην επόμενη ψηφοφορία ΑΠΕΙΧΑ σε ένδειξη διαμαρτυρίας!

Δεν είναι στραβός ο γιαλός….Απαιτείται ΑΛΛΗ ΠΟΡΕΙΑ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από αυτή που καποιοι ωθούν!! Η νεοφιλελεύθερη Μητσοτακικη Δεξιά χρειάζεται αντίπαλο που θα τη ΝΙΚΗΣΕΙ!

Αντίπαλο με ΟΡΑΜΑ-ΣΧΕΔΙΟ-ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ,με ξεκάθαρη ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ και ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ,με ΘΑΡΡΟΣ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ!(Όπως αυτα που περιέγραψα στην πρόσφατη ομιλία μου στην Κεντρική Επιτροπή)

Αλλιώς δεν θα εμπνευστεί κανείς με αυτά τα γενικόλογα «τεχνοκρατικά»,τα «συμπεριληπτικα» τα «αλληλέγγυα» και τα ηθικοπλαστικα!!

….Συνεχίζεται….(στα μέρη των φωτογραφιών αν μη τι άλλο μπορείς να σκεφτείς με καθαρό μυαλό γιατί ο αέρας δροσίζει και ο ορίζοντας ειναι ανοιχτός)».

Επειδή κυκλοφορούν διάφορα για τη στάση μου χθες:Χθες στη συνεδριαση της Πολιτικής γραμματειας στήριξα και έντονα…

Posted by Παυλος Πολακης on Friday, August 4, 2023

To Top