Αθλητικά

“Πέσιμο” σε Καρυπίδη από παλαίμαχο: “Λυπάμαι για τη δήλωσή του” – “Είναι ο Άρης για την πέμπτη θέση;”

"Πέσιμο" σε Καρυπίδη από παλαίμαχο: "Λυπάμαι για τη δήλωσή του" - "Είναι ο Άρης για την πέμπτη θέση;"

Ο Λεωνίδας Βόσδου που φόρεσε την φανέλα του Άρη επί σειρά ετών μίλησε στο Metropolis 95.5. Και ήταν ιδιαίτερα καυστικός στις δηλώσεις του για την απόφαση του Θόδωρου Καρυπίδη σχετικά τις ακαδημίες.

Ο βετεράνος του Άρη που τίμησε την φανέλα του Άρη επί τέσσερα συναπτά έτη, είπε στις δηλώσεις του στην εκπομπή “Στη Σέντρα” τα εξής: “Είμαι γέννημα θρέμμα από την Φλώρινα. Έτυχε να δω αγωνιζόμενο τον Παναγίδη στο Άρης – Ατρόμητος. Ποδαρικό τους έκανα εκεί…. Είχα να πάω 14 χρόνια στο γήπεδο και όταν πήγα, έχασε ο Άρης. Μάλλον δεν θα πάω ξανά. Τους έφερα γρουσουζιά Είδα τον μικρό, όμως διαπίστωσα πως είναι πολύ αγχωμένος. Ίσως είναι αυτή η υπερπροσπάθεια που έκανε για την ομάδα. Το μέλλον του ανήκει. Πόσοι ξεκίνησαν και πόσοι ολοκλήρωσαν σε υψηλό επίπεδο.

Για την θλάση πάντως του Παναγίδη, πρέπει να το πει κάποιος υπεύθυνος, κάποιος αθλητίατρος. Χρειάζονται αυτοί οι επιστήμονες. Όταν είχα πάει στην Ολλανδία πριν από μερικά χρόνια, ήξεραν πόσα λεπτά έπρεπε να παίξει ένας παίκτης. Για να προστατευτεί από πιθανούς τραυματισμούς”.

Για την δήλωση Καρυπίδη για τους νέους παίκτες είπε τα εξής: “Αφού το είπε ο πρόεδρος του Άρη, τι να πω; Υπάρχουν αντιφάσεις στην δήλωσή του. Είπε ότι δεν θέλει να ξοδεύει λεφτά για τις ακαδημίες. Εγώ του λέω του προέδρου του Άρη, επειδή έτυχε να είμαι στην ακαδημία παλαιότερα, πως όλη η ακαδημία δεν έχει τόσα έξοδα, όσα ένας παίκτης που φέρνει από το εξωτερικό. Λυπάμαι πάρα πολύ που τον ακούν οι γύρω του. Λυπάμαι πολύ για τα μικρά παιδιά που βρίσκονται στα τμήματα υποδομής του Άρη. ποιος είναι ο τεχνικός διευθυντής; Πως μετακινούνται οι ομάδες, ποια τα λειτουργικά τους έξοδα; Αν δεν δώσουν βάση στις ακαδημίες, τι να πω;

Εάν λειτουργήσουν τις ακαδημίες σωστά στον Άρη, θα πέσουν κάτω από την πέμπτη θέση; Ο Άρης είναι για την πέμπτη θέση; Ας πέσει λίγο παρακάτω και ας φτιάξει τις ακαδημίες για να ανέβει αργότερα. Ειλικρινά: Ο Άρης είναι για την πέμπτη θέση; Και άκουγα κάποιον τις προάλλες στο ραδιόφωνο που πανηγύριζε για το γεγονός ότι ο Άρης είναι πέμπτος.

Αν κάποιος τεχνικός διευθυντής, εκμεταλλεύεται την αγάπη των παιδιών, και των γονιών, πρέπει να τον… κρεμάσουμε. Δύο – τρία ταλέντα να βγουν και θα είναι κέρδος. Εγώ έπαθα σοκ με την δήλωση του Καρυπίδη. Κατάλαβα πως είναι ευχαριστημένος με την πέμπτη θέση. Ο κόσμος του Άρη, ως πότε θα αντέξει αυτή την κατάσταση;”.

To Top