Πολιτική

Πέτρος Παππάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να προχωρήσει – Αν κάποιος δεν μπορεί, δεν ακολουθεί

78

Πέτρος Παππάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να προχωρήσει – Αν κάποιος δεν μπορεί, δεν ακολουθεί

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει νέο πρόεδρο και πρέπει να αλλάξει, γιατί αυτή είναι η επιταγή της βάσης, είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως αν κάποιος δεν θέλει και δεν μπορεί να προχωρήσει μπροστά, αυτό είναι επιλογή του, τόνισε, με δηλώσεις του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παππάς.

«Όταν κάποιος αμφισβητεί τον πρόεδρο πώς συνεχίζει και είναι σε αυτό το κόμμα; Δεν αντέχει στη λογική αυτό» ανέφερε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να συνεχίσει ενωμένος στη βάση του. Αν κάποιος δεν μπορεί, δεν ακολουθεί. Θέτει τον εαυτό του εκτός» είπε.

Ερωτηθείς για τις παρεμβάσεις του Παύλου Πολάκη είπε: «Νομίζω έχει μια θεσμική αντιμετώπιση των θεμάτων. Δεν άκουσα κάποια υβριστική δήλωση το τελευταίο διάστημα, εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη δήλωση που έκανε χτες ο κ. Δρίτσας. Έχει δικαίωμα στην άποψή του και την εκφράζει όπως κρίνει».

Ο κ. Παππάς κατέληξε λέγοντας ότι «αυτό που δεν έχει ανάγκη ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η εσωτερική διαμάχη, δεν ενδιαφέρει τους πολίτες και δεν μας πάει παρακάτω. Από εμάς ο κόσμος θα ακούσει προτάσεις και ποιο είναι το όραμα του ΣΥΡΙΖΑ».

To Top