Ελλάδα

Πολ Ευμορφίδης: Η αντίδρασή του όταν ρεπόρτερ τον πλησίασε ρωτώντας τον για την κατεδάφιση δύο ορόφω…

eumorfidis1

Πολ Ευμορφίδης: Η αντίδρασή του όταν ρεπόρτερ τον πλησίασε ρωτώντας τον για την κατεδάφιση δύο ορόφων στο ξενοδοχείο του

Προθεσμία τριών μηνών έχει ο Πολ Ευμορφίδης προκειμένου να προχωρήσει στην κατεδάφιση των δύο τελευταίων ορόφων του ξενοδοχείου του, «Coco-Mat Athens BC» που βρίσκεται στην περιοχή Μακρυγιάννη. Σύμφωνα με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, ο επιχειρηματίας πρέπει να προχωρήσει στην κατεδάφιση των δύο τελευταίων ορόφων καθώς το κτίριο υπερβαίνει το επιτρεπόμενο για την περιοχή όριο ύψους το οποίο είναι τα 24 μέτρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Ιάσονα Τσόλη και όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή «Alpha τώρα» το πρωί της Τετάρτης (12/07), η απόφαση από το Συμβούλιο της Επικρατείας είναι πολυσέλιδη και σε αυτή αναφέρεται αναλυτικά το ιστορικό της υπόθεσης το οποίο «κρατάει» περίπου 7 χρόνια.

Οι κάτοικοι της περιοχής, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο είχαν προσφύγει πολλάκις στο ΣτΕ καθώς το κτίριο είναι πολύ ψηλότερο από τα διπλανά του κτίρια και του κρύβει τη θέα προς την Ακρόπολη. Το ΣτΕ όρισε αρμόδιο δικαστικό για να επιβλέψει την διαδικασία.

Και ενώ ο Ιάσονας Τσόλης μετέδιδε το ρεπορτάζ του έξω από το συγκεκριμένο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, είδε τον Πολ Ευμορφίδη να βγαίνει από το κτίριο με το ξύλινο ποδήλατό του και προσπάθησε να του αποσπάσει ένα σχόλιο για την υπόθεση.

eumorfidis2
Πολ Ευμορφίδης: Η αντίδρασή του όταν ρεπόρτερ τον πλησίασε ρωτώντας τον για την κατεδάφιση δύο ορόφω... 3

Ο Πολ Ευμορφίδης αρκέστηκε να απαντήσει στον δημοσιογράφο: «Σου αρέσει αυτό το ποδηλατάκι; Βλέπεις τι ωραίο που είναι; Σου αρέσει; Καβάλα ένα ποδήλατο να περνάς καλά».

To Top