Πολιτική

Πολάκης: Απαξίωση του ΕΣΥ και του ιατρικού προσωπικού από την κυβέρνηση

polakis 1

Πολάκης: Απαξίωση του ΕΣΥ και του ιατρικού προσωπικού από την κυβέρνηση

Για απαξίωσης του ΕΣΥ και του ιατρικού προσωπικού κατηγορεί την κυβέρνηση ο συντονιστής της Επιτροπής Παρακολούθησης και Ελέγχου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας (ΕΠΕΚΕ) του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Πολάκης, «το υπουργείο Υγείας με ένα απαράδεκτο έγγραφο που απευθύνεται στις διοικήσεις των νοσοκομείων Ευαγγελισμός, Γεννηματάς, ΚΑΤ και Ερυθρός τους «διατάζει» να ορίζουν αναισθησιολόγο, ο οποίος ενώ εφημερεύει κάποιο από τα νοσοκομεία αυτά, θα καλύπτει επείγουσα διασωλήνωση, επείγον χειρουργείο ή διακομιδή διασωληνωμένου ασθενούς που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παμμακάριστος στα Πατήσια!».

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ παραθέτει τα σχετικά έγγραφα που «τεκμηριώνουν την καταγγελία του» και «καλεί τον υπουργό Υγείας να ανακαλέσει αυτή την απόφαση καθώς και να τιμωρηθούν αυτοί που υπέγραψαν το έγγραφο».

Καταλήγοντας αναφέρει: «Δεν νοείται οι γιατροί να κάνουν τους περιπλανώμενους γυρολόγους στο λεκανοπέδιο επειδή το υπουργείο είναι ανίκανο να δώσει λύσεις».

Αυτό που αποκαλύπτουμε τωρα δείχνει πως η ηγεσία του Υπουργείου Υγειας και η κυβέρνηση Μητσοτακη έχει κατέβει όλα τα…

Posted by Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis on Friday, November 3, 2023

To Top