Κόσμος

Πόλεμος στη Ισραήλ: Για αυτοπεποίθηση των Παλαιστινίων μπροστά στις ισραηλινές δυνάμεις κατοχής κάνε…

AP23280353321034 1

Πόλεμος στη Ισραήλ: Για αυτοπεποίθηση των Παλαιστινίων μπροστά στις ισραηλινές δυνάμεις κατοχής κάνει λόγο το Ιράν

Το υπουργείο Εξωτερικών του Ιράν ανακοίνωσε ότι οι σημερινές επιθέσεις της Χαμάς κατά του Ισραήλ αποδεικνύουν την αυξημένη αυτοπεποίθηση των Παλαιστινίων μπροστά στο Ισραήλ, όπως μετέδωσε το ημιεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων ISNA.

«Σε αυτή την επιχείρηση χρησιμοποιήθηκαν το στοιχείο της έκπληξης και άλλες συνδυασμένες μέθοδοι, που δείχνουν την αυτοπεποίθηση του παλαιστινιακού λαού μπροστά στις δυνάμεις κατοχής του», μετέδωσε το ISNA επικαλούμενο συνέντευξη του εκπροσώπου του υπουργείου Νάσερ Καναάνι.

Οι επιθέσεις “απέδειξαν ότι το σιωνιστικό καθεστώς είναι πιο ευάλωτο από ποτέ και ότι η πρωτοβουλία βρίσκεται στα χέρια της παλαιστινιακής νεολαίας”, δήλωσε στο IRNA ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Αλί Μπαχαντορί Τζαχρομί.

Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις που πραγματοποίησε ο παλαιστινιακός λαός σήμερα είναι ένα φυσικό αποτέλεσμα δεκαετιών “συστημικής καταπίεσης” από την “Σιωνιστική Αρχή Κατοχής”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του επίσημου εκπροσώπου της ιρακινής κυβέρνησης.

Η ανακοίνωση προειδοποιεί επίσης ότι η συνεχιζόμενη κλιμάκωση στα παλαιστινιακά εδάφη κινδυνεύει να επηρεάσει την σταθερότητα στην περιοχή.

To Top