Αθλητικά

“Πόρτα” ΠΑΟ σε Σπανούλη! Αγοράζει Έλληνα από Περιστέρι, έδωσε “οκ” ο Αταμάν

"Πόρτα" ΠΑΟ σε Σπανούλη! Αγοράζει Έλληνα από Περιστέρι, έδωσε "οκ" ο Αταμάν

Ποιον δεν άφησε το Τριφύλλι να φύγει και ποιον θέλει να φέρει στο ΟΑΚΑ ο Τούρκος προπονητής από το ρόστερ του “Kill Bill”. Τι έχουν αποφασίσει ενόψει της νέας σεζόν…

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε εις πέρας χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα την υποχρέωση με τον Προμηθέα. Οι «πράσινοι» ήταν βαθμολογικά αδιάφοροι, αφού είχαν ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση στη κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά, όμως, μάζεψαν περίπου 11.000 κόσμου και σε γενικές γραμμές τον άφησαν ικανοποιημένο με κάποια κομμάτια του παιχνιδιού τους.

Ο Δημήτρης Μωραΐτης, ο οποίος δεν παίζει στα μεγάλα παιχνίδια, μπόρεσε να φανεί, έχοντας 11 πόντους σε 13 λεπτά συμμετοχής. Αυτός μάλιστα ήταν που καθάρισε το παιχνίδι, όταν ο Προμηθέας πήγε να πλησιάσει απειλητικά. Σε 2-3 ακόμη παιχνίδια φέτος ο Μωραΐτης ήταν καταλυτικός. Ηταν στο εντός έδρας ματς με το Περιστέρι, όταν έκανε αυτό που έκανε και σήμερα. Και ήταν επίσης πολύ χρήσιμος στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, όταν ο Παναθηναϊκός έχανε με μεγάλη διαφορά και αυτός μαζί με τον Μπαλτσερόφσκι ήταν εκείνοι, που κατάφεραν να μειώσουν στο τέλος στους 8 πόντους.

Πολλοί λένε ότι ο 25χρονος γκαρντ πρέπει να πάει σε άλλη ομάδα τουλάχιστον για μία χρονιά, ώστε να έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Αλλωστε κατά την διάρκεια της χρονιάς τον ήθελε ο Σπανούλης στο Περιστέρι (όπου ο Μωραΐτης έπαιζε και παλιότερα), αλλά ο Παναθηναϊκός, δικαιολογημένα, δεν τον άφησε να φύγει.  Μπορεί, όμως, να το κάνει το καλοκαίρι και να πάει στο Περιστέρι, που βέβαια συνεχίζει να τον θέλει.

Δεν αποκλείεται, πάντως, να πάρει τον αντίθετο δρόμο και να πάει στο ΟΑΚΑ ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος κάνει εντυπωσιακή σεζόν με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη. Ο Μήτρου-Λονγκ παίζει πλέον ως Ελληνας και θεωρείται σίγουρο ότι θα εξαργυρώσει με πολύ καλή μεταγραφή την σπέσιαλ χρονιά, που κάνει στα δυτικά προάστια.

Όπως και να έχει, πάντως, πέρα από τις σπουδαίες μεταγραφές, που θα κάνει το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός (Χεζόνια και σία), ίσως πάρει και έναν Ελληνα. Παρότι πλέον έχει πολλούς και ποιοτικούς Ελληνες παίκτες. Θα είναι αυτός ο Μήτρου-Λονγκ; Θα είναι κάποιος άλλος; Στο μυαλό, πάντως, των ιθυνόντων της ΚΑΕ υπάρχει αυτή η σκέψη.

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top