Πολιτική

Πότε και πού θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα οι υποψήφιοι πρόεδροι του ΣΥΡΙΖΑ

συριζα

Πότε και πού θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα οι υποψήφιοι πρόεδροι του ΣΥΡΙΖΑ

Τη λίστα με τις ώρες και τον τόπο που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα οι υποψήφιοι πρόεδροι του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στις εσωκομματικές εκλογές της προσεχούς Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου έδωσε στη δημοσιότητα η Κουμουνδούρου.

Σύμφωνα με αυτή:

  • Η Έφη Αχτσιόγλου θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στο εκλογικό κέντρο του Περιστερίου (Εκθεσιακός χώρος Δημαρχείου Περιστερίου, Καραθεοδωρή 1) στις 10:00.
  • Ο Στέφανος Κασσελάκης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο εκλογικό κέντρο του Περιστερίου, (Εκθεσιακός χώρος Δημαρχείου Περιστερίου, Καραθεοδωρή 1), στις 12:30.
  • Ο Νίκος Παππάς θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο εκλογικό κέντρο της Καισαριανής (Δημαρχείο Καισαριανής, αίθουσα εκδηλώσεων, Βρυούλων 125 & Φιλαδελφείας) στις 8:45.
  • Ο Στέφανος Τζουμάκας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο εκλογικό κέντρο της Καλλιθέας (Σχολικό Συγκρότημα Αγίου Νικολάου, Λεωφόρος Ελ. Βενιζέλου 175) στις 12:00.
  • Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο εκλογικό Κέντρο Νέας Ιωνίας (1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας, Κρήτης 77, Νέα Ιωνία) στις 13:00
To Top