Αθλητικά

Πρώην της Μπαρτσελόνα για ΠΑΟΚ – Μεγάλη “καψούρα” του Νίκου Σαββίδη – Τον παρακολουθούν στην Κύπρο!

Πρώην της Μπαρτσελόνα για ΠΑΟΚ - Μεγάλη "καψούρα" του Νίκου Σαββίδη - Τον παρακολουθούν στην Κύπρο!

Κάνει τρομερή σεζόν και η αξία του έχει ανέβει στα 2 εκατ.! Πρόκειται για παίκτη που ξέρουν πολύ καλά στην Τούμπα κι αν δεν ήταν απίστευτα άτυχος, μπορεί να φορούσε ήδη την ασπρόμαυρη φανέλα…

Σε αναζήτηση δεξιού μπακ βρίσκεται ο ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα, αφού οι άνθρωποι του Δικέφαλου θέλουν να φέρουν στην ομάδα έναν Μπάμπα Ραχμάν από τα δεξιά! Δηλαδή έναν παίκτη που να μπορεί να καλύψει τη θέση τού δεξιού μπακ τοσο στο αμυντικό σκέλος, όσο φυσικά και να βοηθάει στην ανάπτυξη της ομάδας.

Να παίξει με αξιώσεις τη θέση, γιατί αυτό τώρα δεν μπορεί να το κάνει ούτε ο Σάστρε (που ήταν επιλογή Μπότο), ούτε ο Κεντζιόρα, ούτε ο Λύραντζης (που έχει μείνει πίσω και, λογικά, θα δοθεί δανεικός τον Γενάρη) αλλά ούτε και ο Βιεϊρίνια που λόγω ηλικίας έχει πεπερασμένο σε αυτό που μπορεί να προσφέρει. Για αυτό ψάχνει για 5ο δεξιό μπακ ο Δικέφαλος. Μόνο που αυτός ο μπακ που θα έρθει, αν τελικά έρθει, θα πάρει τη φανέλα βασικού στο σπίτι.

Μάλιστα, ήδη έχει προκύψει το όνομα του Γουίλιαμ στο ρεπορτάζ του Δικεφάλου (από μια short list με 4 ονόματα), του 28χρονου δεξιού μπακ της Κρουζέιρο που έχει θητεία στη Μπουντεσλίγκα, με τις φανέλες των Βόλφσμπουργκ και Σάλκε, και θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη για να αγωνιστεί.

Το market value που έχει ανέρχεται στα 2 εκατ. ευρώ (είχε φτάσει και στα 14 εκατ. ευρώ το 2019), ενώ έχει μεγάλο ενδιαφέρον ότι το συμβόλαιό του με την Κρουζέιρο ολοκληρώνεται στο τέλος Δεκεμβρίου του 2023. Παρόλα αυτά στα αυτιά τού sportdog έφτασε μια πληροφορία από τη Θεσσαλονίκη που έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον: Η οικογένεια Σαββίδη δεν έχει σταματήσει ποτέ να παρακολουθεί την περίπτωση του Μούσα Ουαγκέ, που φέτος βγάζει μάτια με τη φανέλα της Ανόρθωσης.

Είχε κάνει πολλές επεμβάσεις, είχε μείνει εκτός για 1,5 χρόνο και το καλοκαίρι του 2022 είχε βρει συμβολαιο στην κροατική Γκόριτσα, από την οποία είχε μείνει ελεύθερος το Φεβρουάριο του 2023. Δεν το έβαλε κάτω, συνέχισε με προπονήσεις και το καλοκαίρι τού 2023 υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο (μέχρι το καλοκαίρι του 2026) με την Ανόρθωση. Αυτό ήταν!

Είναι βασικό και αναντικατάστατο μέλος στο δεξιό άκρο της άμυνας, με 11 εμφανίσεις μέχρι στιγμής, σε όλες 11αδάτος και 90λεπτος, και δείχνει ότι είναι ξανά ο παίκτης που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την άμυνα που συμμετέχει. Αυτη τη στιγμή το market value είναι στις 800.000 ευρώ (το 2019 είχε φτάσει στα 7,5 εκατ. ευρώ!) και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ παρατηρούν διακριτικά την περίπτωσή του.

Μπορεί ο Δικέφαλος να κινηθεί για έναν πιο έτοιμο ποδοσφαιριστή, που δεδομένα είναι ήδη στο υψηλότερο επίπεδο; Η περίπτωση του Γουίλιαμ είναι ακριβώς αυτή. Αλλά τον Ουαγκέ δεν το έχει ξεχάσει κανείς (λέγεται ότι ο Νίκος Σαββίδης του έχει μεγάλη αδυναμία) και μην αποκλείσετε να απασχολήσει έντονα είτε τον προσεχή Γενάρη είτε το καλοκαίρι του 2024.

To Top