Τέχνη

Προκάτ Όνειρο: Χτίζονται Σε 20 μέρες Είναι Βγαλμένα απο ταινία και Κοστίζουν 5.000 ευρώ

Προκάτ Σπίτια Χτίζονται Σε 20 μέρες και Κοστίζουν 5.000 ευρώ στην Ελλάδα

Προκάτ σπίτια: Η τάση για προκάτ σπίτια κερδίζει ολοένα και περισσότερους θαυμαστές και στην Ελλάδα. Χτίζονται μόλις σε 20 ημέρες και κοστίζουν 5.000 ευρώ. Η ελληνική εταιρεία Oikodekor φέρνει στην Ελλάδα την τάση για οικονομική διαμονή σε ένα σπίτι προκάτ. Μερικές φωτογραφίες παρακάτω θα σας πείσουν.

Τα μικροσκοπικά σπίτια γίνονται μία ολοένα και πιο δημοφιλής τάση. Πλέον, μπορείτε να βρείτε έμπνευση στο διαδίκτυο ψάχνοντας τρόπους να μείνετε σε ένα οικονομικό χώρο.

Στην εταιρία Oikodecor με έδρα την Λευκάδα θα βρείτε κορυφαίας ποιότητας υλικά στον τομέα των διακοσμητικών οικοδομικών υλικών και προκατασκευασμένων ξύλινων σπιτιών.

Εισάγουν και διαθέτουν απευθείας από τον κατασκευαστή στους πελάτες, τα κορυφαίας ποιότητας προκατ ξύλινα σπίτια OIKOSWOOD HOME & SHED σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων,καθώς επίσης και προσαρμοσμένα έργα στα σχέδια των πελατών με την βοήθεια σχεδιαστή της εταιρίας ,τα παγκοσμίου φήμης και ποιότητας χρώματα και βερνίκια BENJAMIN MOORE, COLORIFICO SANMARINESE,SAYERLACK και RUST–O–LEUM και τα κορυφαίας ποιότητας Ελληνικά ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ χρώματα VECHRO.

Συνεργάζονται με οίκους εξειδικευμένων διακοσμητικών υλικών EPIC–DÉCOR,μονωτικών υλικών NEOTEX,EVOCHEM,DRYPROOF και υπάρχει μηχανολόγος υλικών εντός του καταστήματος για συμβουλές και λύσεις κάθε κατασκευής

Το σπίτι OLYMPOS 30m2

Το Olympos είναι ένα ξύλινο σπίτι ιδανικό για εξοχικό, ξενώνα η αποθηκευτικό χώρο. Να σημειωθεί ότι υπάρχει δέσμευση για την προστασία του περιβάλλοντος και των αειφόρων δασών. Τουλάχιστον πέντε δένδρα αναφυτεύονται για κάθε δέντρο χρήσης.

Μερικά ακόμη σπίτια από την εταιρεία Oikodecor.gr

Comments
To Top