Αθλητικά

“Πρώτο ντέρμπι μετά από 2,5 χρόνια που δεν είναι φαβορί ο Ολυμπιακός” – Θα κάνει αλλαγή ο Μπαρτζώκας;

"Πρώτο ντέρμπι μετά από 2,5 χρόνια που δεν είναι φαβορί ο Ολυμπιακός" - Θα κάνει αλλαγή ο Μπαρτζώκας;

Ο Νίκος Ζέρβας αναφέρθηκε στην καλή ψυχολογία του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό AKTOR χωρίς να έχει τον ρόλο του φαβορί για πρώτη φορά μετά από 2,5 χρόνια στάθηκε ο Νίκος Ζέρβας μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πάει με καλύτερη ψυχολογία ο Ολυμπιακός. Πρώτο ντέρμπι που δεν είναι ξεκάθαρα φαβορί. Θέλω να δω πώς θα αντιδράσει ο Ολυμπιακός στο πρώτο ντέρμπι που δεν είναι φαβορί μετά από 2,5 χρόνια, αλλά και πώς θα αντιδράσει ο Παναθηναϊκός. Δεν κρίνεται κάτι. Μένει να δούμε αν το παιχνίδι της πέμπτης προμηνύει μια βελτίωση του Ολυμπιακού», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων».

Όσο για την πιθανότητα αλλαγής, ανέφερε: «Το μοναδικό ερωτηματικό είναι αν θα γίνει αλλαγή. Δύσκολη απόφαση, μέχρι την Πέμπτη το βράδυ η πληροφόρησή μου ήταν ότι θα γίνει με τον ΜακΚίσικ να διεκδικεί θέση, αλλά ο κόουτς είπε ότι δεν είναι πολύ φανατικός. Θέλει να κρατήσει τις αλλαγές για τη συνέχεια. Αν πρέπει να απαντήσω οπωσδήποτε, θα έλεγα ότι πιστεύω ότι θα γίνει μια αλλαγή. Ο ΜακΚίσικ ξέρει τα ντέρμπι, δίνει κάτι στο παιχνίδι του Ολυμπιακού που δεν το έχει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμβόλαιο 2 εκατ. οι Αγγελόπουλοι σε Μάικ Τζέιμς – Θέλουν να… κλέψουν και Έλληνα από τον Παναθηναϊκό!

To Top