Αθλητικά

Ψάχνει για λύσεις ο Μάντζιος – Οι σκέψεις για το πρόβλημα με τα στόπερ του Άρη μετά την απουσία Φαμπιάνο

Ψάχνει για λύσεις ο Μάντζιος - Οι σκέψεις για το πρόβλημα με τα στόπερ του Άρη μετά την απουσία Φαμπιάνο

Ο Φαμπιάνο είναι ο πρώτος παίκτης του Άρη φέτος που συμπλήρωσε… απαγορευμένο αριθμό καρτών (τρεις) κι έτσι θα πρέπει να χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς των Κιτρινόμαυρων.

Άρης: Ο Φαμπιάνο είναι ο πρώτος παίκτης του Άρη φέτος που συμπλήρωσε… απαγορευμένο αριθμό καρτών (τρεις) κι έτσι θα πρέπει να χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς των Κιτρινόμαυρων.

Όπως αποφάσισε ο Άκης Μάντζιος, αυτό θα είναι το εκτός έδρας κόντρα στο Βόλο που θα γίνει στις 11 Νοεμβρίου. Ο Έλληνας τεχνικός έκρινε πως θα πρέπει να είναι διαθέσιμος για τα δύο ντέρμπι μετά την διακοπή (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ) κι έτσι πήρε την παραπάνω απόφαση.

Η οποία έχει το ενδιαφέρον της μιας και στο ματς με την ομάδα της Θεσσαλίας, οι Κιτρινόμαυροι ουσιαστικά θα έχουν μόνο έναν καθαρόαιμο στόπερ, τον Μπράμπετς. Βέλεθ και Δεληζήσης έχουν κάνει εγχειρήσεις, ενώ τραυματίας είναι και ο Οντουμπάτζο, που στην αρχή της σεζόν είχε «βαφτιστεί» στόπερ. Αυτά δείχνουν ότι ο Μάντζιος θα χρησιμοποιήσει παίκτη που δεν είναι στόπερ κι έχει ενδιαφέρον η επιλογή του.

To Top