Πολιτική

Πυρά Στάθη Παναγούλη στον ΣΥΡΙΖΑ για τη Νέα Σμύρνη: Είναι υπεύθυνος, υποκινεί τα επεισόδια

Πυρά Στάθη Παναγούλη στον ΣΥΡΙΖΑ για τη Νέα Σμύρνη: Είναι υπεύθυνος, υποκινεί τα επεισόδια

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρώην βουλευτής του κόμματος Στάθης Παναγούλης.

Σε ανάρτησή του στο Facebook κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι απηύθυνε κάλεσμα για την συγκέντρωση, ρίχνοντας τα βέλη του στον Αλέξη Τσίπρα και λέγοντας χαρακτηριστικά «έτσι ξέρει να κάνει αντιπολίτευση».

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ανέφερε:

«Κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ σε όλους τους δήμους της Αττικής, ήταν η σημερινή συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη. Πιο συγκεκριμένα κλήθηκαν μέλη από τη Γλυφάδα, ΄Άλιμο, Ελληνικό, Παλαιό Φάληρο, Ηλιούπολη, Καλλιθέα, Μοσχάτο και από δήμους του Πειραιά.. ΄Έτσι ξέρει ο Τσίπρας να κάνει αντιπολίτευση, με συγκεντρώσεις για τον Κουφοντίνα και σαν την σημερινή…. Γι΄αυτό φτάσαμε στην Αττική να έχουμε 1.500 κρούσματα όπως σήμερα. ΠΗΡΕ ΤΟ ΡΙΣΚΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓIA TH METAΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΛΟΓΩ COVID 19 ( όπως δήλωσε πρόσφατα ) …. ΑΙΣΧΟΣ… ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ….».

Κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ σε όλους τους δήμους της Αττικής, ήταν η σημερινή συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη. Πιο συγκεκριμένα…

Posted by Στάθης Παναγούλης on Tuesday, March 9, 2021

Ο κ. Παναγούλης μίλησε σήμερα στο MEGA και επανέλαβε την ίδια άποψη.

«Από εχθές το πρωί μέλη του ΣΥΡΙΖΑ έπαιρναν μηνύματα ή τηλεφωνήματα να μαζευτούν το βράδυ στη Νέα Σμύρνη. Τα μηνύματα ήταν από οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Σε εμένα δεν ήρθε, αλλά ήρθε σε φίλους μου που ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ και έχουν αποχωρίσει. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μεταβληθεί σε τροχονόμο του κορονοϊού. Τα ανεβασμένα κρούσματα οφείλονται σε αυτές τις συγκεντρώσεις που γίνονται καθημερινά. Είτε για τον Κουφοντίνα, είτε για άλλα θέματα», είπε.

«Χθες στη Νέα Σμύρνη ήταν δεκάδες κουκουλοφόροι» πρόσθεσε και συνέχισε: «Είναι υπεύθυνος ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί έχει 2.000-3.000 ανθρώπους που τους μετακινεί καθημερινά. Στο μεγαλύτερο μέρος ο ΣΥΡΙΖΑ υποκινεί τα επεισόδια. Γιατί δεν έχουν γίνει ποτέ επεισόδια όταν την κινητοποίηση την έχει κάνει το ΚΚΕ; Γιατί υπάρχει περιφρούρηση», επισήμανε.

Comments
To Top