Ιστορίες

Ραγίζει Καρδίες: «Η μαμά μου Λίγο Πριν Πεθάνει μου Είπε ότι Είμαι Έγκυος» Απέκτησε Δίδυμα Αφού Είχε Χάσει 12 Μωρά

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα για την Κάρλα Πάτερσον από τη Σκοτία, η οποία είχε χάσει 12 μωρά μέχρι να καταφέρει να κρατήσει στην αγκαλιά τα διδυμάκια της, τους γιους της, Μπλέιν και Μπλερ.

Με τον σύντροφό της, Στίβεν Νταν, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mirror, προσπαθούσαν από το 2016 να γίνουν γονείς αλλά μετά από μια εξωμήτριο κύηση ακολούθησαν έντεκα αποβολές, οι οποίες οδήγησαν την Κάρλα σε μια σειρά από εξετάσεις και επεμβάσεις.

Στη διάρκεια εκείνων των χρόνων η Κάρλα διαγνώστηκε με υπερθυρεοειδισμό, που συνδέθηκε με τις διαδοχικές αποβολές, και το 2018 υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεση θυρεοειδούς. Αλλά οι αποτυχημένες κυήσεις συνεχίστηκαν.

Στη διάρκεια εκείνων των χρόνων η Κάρλα διαγνώστηκε με υπερθυρεοειδισμό, που συνδέθηκε με τις διαδοχικές αποβολές, και το 2018 υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης θυρεοειδούς. Αλλά οι αποτυχημένες κυήσεις συνεχίστηκαν.

«Ήρθα λοιπόν σε επαφή με τη φιλανθρωπική οργάνωση Tommy’s, που υποστηρίζει γυναίκες που αντιμετωπίζουν την υπογονιμότητα, και προσφέρθηκαν να μου καλύψουν τα έξοδα για μια σειρά εξετάσεων».

Το γεγονός ότι οι εξετάσεις δεν εντόπισαν κανένα γυναικολογικό πρόβλημα παράτεινε την αγωνία της. Αφού απέκλεισαν και τα τελευταία σενάρια υγείας μαζί με τον σύντροφό της, η διάγνωση ήταν «ανεξήγητη υπογονιμότητα». Τότε, η Κάρλα μπήκε σε λίστα αναμονής για εξωσωματική γονιμοποίηση. Στο μεταξύ, η μητέρα της είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού σε τελικό στάδιο.

Ο Θάνατος της μητέρας της και το θαύμα που της αποκάλυψε

«Η μητέρα μου έχασε τη μάχη στις 18 Ιουλίου του 2020. Το πιο παράξενο όμως είναι ότι τρεις μέρες πριν από το θάνατό της μού είπε ότι είμαι έγκυος και με ρώτησε πότε περιμένω να γεννήσω».

«Η μητέρα μου έχασε τη μάχη στις 18 Ιουλίου του 2020. Το πιο παράξενο όμως είναι ότι τρεις μέρες πριν από το θάνατό της μού είπε ότι είμαι έγκυος και με ρώτησε πότε περιμένω να γεννήσω. Δεν είχα ιδέα για αυτό και απλά το ξέχασα. Δύο εβδομάδες μετά την κηδεία της, ανακάλυψα ότι είχα συλλάβει με φυσικό τρόπο, χωρίς εξωσωματική, δίδυμα. Πιστεύω ότι αυτά τα θαύματα μου τα έστειλε η μαμά μου».

Αυτή την περίοδο η Κάρλα οργανώνει τον γάμο της με τον Στίβεν και δυσκολεύεται ακόμα να πιστέψει στην τύχη της. «Είμαστε η απόδειξη ότι συμβαίνουν θαύματα. Σε όλους όσους προσπαθούν να αποκτήσουν ένα παιδί, θα ήθελα να πω, μη χάνετε την αισιοδοξία σας».

Comments
To Top