Αθλητικά

Ρεάλ μεταγραφές: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκαρούμπα

Ρεάλ μεταγραφές: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκαρούμπα

Παίκτης της Ρεάλ είναι και επίσημα ο Ουσμάν Γκαρούμπα (22 χρονών, 2.03 μέτρα), με τους Μαδριλένους να ανακοινώνουν την απόκτησή του με τριετές συμβόλαιο.

Ο Ουσμάν Γκαρούμπα (22 χρονών, 2.03 μέτρα) επέστρεψε στην Ρεάλ. Ο Ισπανός σέντερ ανήκει πλέον και επίσημα ξανά στο δυναμικό των Μαδριλένων, οι οποίοι ανακοίνωσαν την απόκτησή του με τριετές συμβόλαιο.

Ο Γκαρούμπα αποτελεί προϊόν των ακαδημιών των Μαδριλένων, στους οποίους και αγωνίστηκε μέχρι το 2021, όταν και επιλέχθηκε στο Νο23 του NBA Draft από τους Ρόκετς. Την τελευταία τριετία την πέρασε στο NBA χωρίς να ενθουσιάσει, παίρνοντας έτσι την μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στην Ισπανία.

Ο Γκαρούμπα αποτελεί το 4ο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της Ρεάλ, που έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση του Αντρές Φελίζ, του Εξέβιερ Ράταν-Μέις και του Σερτζ Ιμπάκα, καθώς και την παραμονή του Μάριο Χεζόνια, του Έντι Ταβάρες, του Τζάναν Μούσα και του Σέρχιο Γιουλ.

Οι Μαδριλένοι βέβαια δεν έχουν τελειώσει τις κινήσεις τους, αφού πλέον καλούνται να καλύψουν και το κενό του Γκερσόν Γιαμπουσέλε, που συμφώνησε με τους Σίξερς.

To Top