Ελλάδα

Ρόδος: Καρέ – καρέ ο άγριος ξυλοδαρμός σερβιτόρου – «Ήρθε το αφεντικό και πίσω του ήταν 15 άτομα»

Rodos Servitoros epithesi

Ρόδος: Καρέ – καρέ ο άγριος ξυλοδαρμός σερβιτόρου – «Ήρθε το αφεντικό και πίσω του ήταν 15 άτομα»

Βίντεο – ντοκουμέντο που δείχνει την στιγμή της άγριας επίθεσης που δέχθηκε νεαρός σερβιτόρος στη Ρόδο, είδε το φως της δημοσιότητας.

Στις εικόνες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Star καταγράφονται οι στιγμές όπου ομάδα ατόμων επιτίθεται στον νεαρό σερβιτόρο και τον ξυλοκοπούν όλοι μαζί. Ο εργαζόμενος ξέφυγε από τα χέρια τους και μπήκε στο κατάστημα που εργάζεται σε μια προσπάθεια να γλιτώσει. Λίγο μετά, εισέβαλαν στο μαγαζί και οι δράστες, όπου τον χτύπησαν ξανά και ξανά, όπως κατήγγειλε το θύμα.

«Ήρθε το αφεντικό και πίσω του ήταν 15 άτομα. Καταγγελία έκανε ο εργοδότης μου», είπε ο νεαρός σερβιτόρος, ο οποίος δείχνει ως δράστη ιδιοκτήτη επιχείρησης που βρίσκεται μια «ανάσα» από το μαγαζί που εργάζεται ο ίδιος στην πλατεία Εβραίων Μαρτύρων, στην Παλιά Πόλη.

Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, έδωσε τη δική του εκδοχή: «Δεν είχα πρόθεση να τον χτυπήσω και δεν τον χτύπησα. Απλά τον έπιασα από τους ώμους και του λέω “Θα μιλάς πιο όμορφα και θα φέρεσαι πιο όμορφα, για να επιβιώσεις εδώ πέρα”. Έφαγε ένα χαστούκι από τον γιο μου, γιατί του έβρισε τη μάνα στα αλβανικά. Άντε και μια μπουνιά», είπε μιλώντας στο Star.

Η καταγγελία

To περιστατικό ξυλοδαρμού κατήγγειλε ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρόδου κ. Παναγιώτης Εγγλέζος.

Συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου στην Παλιά πόλη της Ρόδου νεαρός εργαζόμενος ο οποίος εργαζόταν σε εστιατόριο αρνήθηκε το αίτημα του διπλανού επιχειρηματία να πάει να απασχοληθεί στη δική του επιχείρηση.

«Η άρνησή του αυτή είχε ως αποτέλεσμα ο “επιχειρηματίας” να στείλει 10 περίπου άτομα τα οποία και ξυλοκόπησαν τον νεαρό στέλνοντας τον στο νοσοκομείο» τόνισε ο κ. Εγγλέζος.

«Ο εργαζόμενος και ο πρόεδρος των ξενοδοχοϋπαλλήλων και Αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Θανάσης Σταμούλης θα επισκεφθούν τον Εισαγγελέα για να καταθέσουν όλα τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει» σημείωσε ο κ. Εγγλέζος.

To Top