Ελλάδα

Ρόδος: «Το νερό έφτασε στο στήθος του γιατί είναι κοντός», λέει ο ιδιοκτήτης του beach bar για τον σ…

ergazomenos nero out 1200x750 1

Ρόδος: «Το νερό έφτασε στο στήθος του γιατί είναι κοντός», λέει ο ιδιοκτήτης του beach bar για τον σερβιτόρο – «κολυμβητή»

Ο ιδιοκτήτης του beach bar στη Ρόδο που βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας εξαιτίας του σερβιτόρου που… κολυμπούσε για να παραδώσει παραγγελίες σε πλατφόρμα μέσα στο νερό, δήλωσε πως εκείνος δεν ανάγκασε τον υπάλληλό του να πάει μέσα στη θάλασσα, αλλά το έκανε από… μόνος του για να πάρει τα φιλοδωρήματα. Κι όσο για το νερό που έφτασε στο στήθος του, αυτό οφείλεται στο ότι πρόκειται για έναν κοντό άνθρωπο!

«Εμείς δεν βάλαμε με το ζόρι τον εργαζόμενο να πάει μέσα στη θάλασσα. Το νερό έφτασε στο στήθος του γιατί είναι κοντός. Πήγε από μόνος του για να πάρει τα τυχερά», είπε μιλώντας στην εκπομπή Tlive του τηλεοπτικού σταθμού Alpha. Και δεν σταμάτησε εκεί… Ανέφερε πως οι ξαπλώστρες μέσα στη θάλασσα τοποθετήθηκαν επειδή «η παραλία δεν είναι “εμπορική”»

«Έχουμε ειδικές καρδιές που βάζουμε πάνω τα ποτά. Πήγε από άλλη πλευρά και όχι από αυτή που έπρεπε να πάει. Είναι στο μάτι του καθενός πώς βλέπει αυτό που κάνουμε εμείς, που βάζουμε τις ξαπλώστρες στη θάλασσα. Το κάνουμε γιατί θέλουμε να προσφέρουμε κάτι διαφορετικό, γιατί η παραλία δεν έχει κόσμο. Μπας και έρθει κάποιος και κάτσει. Δεν είναι “εμπορική” παραλία εδώ», είπε χαρακτηριστικά.

«Μαγνήτης» για τους διάσημους

Βέβαια, αν κρίνουμε από τους διάσημους που κατά καιρούς έχουν επισκεφθεί την παραλία μάλλον πρόκειται για μια… εμπορική παραλία. Άλλωστε, σε αυτό το beach bar ήταν να εμφανιστεί ο Αντώνης Ρέμος τον Αύγουστο του 2020 όταν βρέθηκε στη Ρόδο.

Ωστόσο, αυτό δεν κατέστη εφικτό μιας κι ενώ είχε προγραμματιστεί η συναυλία του δημοφιλή τραγουδιστή, ο ιδιοκτήτης είχε προσαχθεί στην Αστυνομία καθώς είχε στήσει μία πλωτή εξέδρα για την οποία δεν είχε άδεια.

Επίσης, και ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε δώσει συναυλία στο εν λόγω beach bar, ενώ και η Ιωάννα Τούνη το είχε προτιμήσει για τις διακοπές της.

To Top