Νεκρή βρέθηκε η Ρωσίδα δικαστικός, Ναταλία Λαρίνα, ύστερα από πτώση που είχε από μεγάλο ύψος. Η δικαστικός είχε γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό μετά τη συμμετοχή της σε καταδικαστικές αποφάσεις κατά πολιτικών αντιπάλων του Κρεμλίνου, δικαιώνοντας τη μυστική υπηρεσία FSB.

Παράλληλα, όπως αναφέρει η Daily Mail είχε μεγάλη εμπειρία σε ποινικές υποθέσεις. Σύμφωνα με τοπικά Μέσα είχε πέσει θύμα απάτης και ότι είχε πειστεί να πάρει μεγάλο χρηματικό ποσό από τον λογαριασμό της με σκοπό να αποσταλούν στην Ουκρανία ως οικονομική βοήθεια. Η Λαρίνα μετέφερε ένα ποσό της τάξης του 1 εκατ. ρουβλιών δηλαδή περίπου 10.300 ευρώ.

Επίσημα πάντως τίποτα απ’ όλα αυτά δεν επιβεβαιώνεται με αρχές να διεξάγουν έρευνες γύρω από τον θάνατό της, ο οποίος μόνο ασυνήθιστος δεν είναι. Κι άλλα πρόσωπα με αξιώματα στη Ρωσία έχουν βρει τραγικό θάνατο με τον ίδιο τρόπο. Δηλαδή με πτώση από ύψος.

Η Ναταλία Λαρίνα χειρίστηκε σημαντικές υποθέσεις που αφορούσαν απάτες, όπως και άλλα αδικήματα. Το 2011 είχε, για παράδειγμα, καταδικάσει τον τότε υπουργό Μεταφορών Μακάροφ γιατί κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του.