Κόσμος

Σάνι Λουκ: «Αυτά τα σαδιστικά ζώα της έκοψαν το κεφάλι» λέει ο πρόεδρος του Ισραήλ για τη γερμανοϊσρ…

shani2

Σάνι Λουκ: «Αυτά τα σαδιστικά ζώα της έκοψαν το κεφάλι» λέει ο πρόεδρος του Ισραήλ για τη γερμανοϊσραηλινή

«Λυπάμαι πραγματικά που επιβεβαιώνω τα νέα για τη Σάνι Νικόλ Λουκ, η οποία δολοφονήθηκε» ανέφερε ο πρόεδρος του Ισραήλ Γιτζάκ Χέρτζογκ σε συνέντευξή του στη γερμανική Bild.

«Αυτά τα βάρβαρα σαδιστικά ζώα της έκοψαν το κεφάλι» συμπλήρωσε ο ίδιος. Η νεαρή Γερμανοϊσραηλινή η οποία απήχθη από την Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου στην περιοχή του μουσικού φεστιβάλ και περιφέρθηκε στους δρόμους της Γάζας από μέλη της οργάνωσης, είναι νεκρή, ανακοίνωσε σήμερα η ισραηλινή κυβέρνηση.

«Αυτό που είδαμε στα σύνορα του Ισραήλ με την Γάζα ξεπερνά το πογκρόμ. Είδαμε ένα σφαγείο». Η 23χρονη Σάνι Νικόλ Λουκ ήταν μία από τους δεκάδες ανθρώπους που απήχθησαν από μέλη της Χαμάς που επέδραμαν κατά κοινοτήτων στην περιοχή της μεθορίου σκοτώνοντας 1.400 ανθρώπους.

Η Χαμάς δεν έχει προβεί σε κανένα σχόλιο για την τύχη της νεαρής Ισραηλινής. Οι συνθήκες του θανάτου της είναι άγνωστες. Η γερμανική κυβέρνηση επιβεβαίωσε σήμερα ότι μία γερμανίδα υπήκοος είναι νεκρή, χωρίς άλλα στοιχεία.

Πηγή της οικογένειας δήλωσε στο Reuters ότι μέρος σώματος που βρέθηκε αντιστοιχίσθηκε με την Σάνι Νικόλ Λουκ βάσει του DNA της. Αρχικά, η οικογένειά της θεωρούσε ότι είναι ζωντανή και τραυματισμένη, αλλά πλέον πιστεύει ότι δολοφονήθηκε την ίδια ημέρα που απήχθη από το rave party κοντά στα σύνορα με την Γάζα και μάλλον πυροβολήθηκε στο κεφάλι. «Τουλάχιστον δεν υπέφερε», δήλωσε η μητέρα της Ρικάρντα Λουκ στο RTL/ntv.

To Top