Ελλάδα

«Σας ευχαριστούμε» – Επιστολή της οικογένειας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη που χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη

astunomikos.webp

«Σας ευχαριστούμε» – Επιστολή της οικογένειας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη που χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη

Δημόσιο «ευχαριστώ» απευθύνει η οικογένεια του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, που έχασε τη ζωή του αφότου τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια του Ρέντη.

Η οικογένεια του αστυνομικού ευχαριστεί όσους τη στήριξαν ηθικά, όσους έσπευσαν να δώσουν αίμα για τον δικό τους άνθρωπο, την ΕΛ.ΑΣ., την κυβέρνηση και την υπηρεσία του Γιώργου «τη δεύτερη οικογένειά του», όπως χαρακτηριστικά λένε.

Η επιστολή:

«Η οικογένεια του Λυγγερίδη Γεωργίου, με την παρούσα επιστολή, εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς όλο τον κόσμο για την ηθική στήριξη και για την πρωτοφανή συμμετοχή του κατά τη διαδικασία της αιμοδοσίας στον τραυματισμό του παιδιού μας.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων», γιατρούς, νοσηλευτές, ψυχολόγους και προσωπικό του κυλικείου που μας έδειξαν να καταλάβουμε τι σημαίνει “ανθρωπιά”.

Ακόμη, ευχαριστούμε όλο το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας για την ψυχολογική και λοιπή υποστήριξη από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα, όπως επίσης και σύσσωμη την Ελληνική κυβέρνηση που στέκεται στο πλευρό μας στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μας.

Τέλος, δεν μπορούμε να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε τη δεύτερη οικογένεια του Γιώργου που είναι η Υπηρεσία του, η Υ.Α.Τ. Αττικής.

Με τιμή, Οικογένεια Λυγγερίδη».

To Top